28 dec. 2014

1st date by AcuarelaPrima zi din 2015. Prima petrecere techno care începe la 5 după-amiaza. Prima oară când cea mai nouă locație din București își deschide ușile pentru un eveniment. Pentru tot acest set de ”prima oară”, Acuarela și Quite a Beat își unesc forțele și vă invită la o petrecere pe strada Gina Patrichi nr. 3 ( Acuarela Bufet), cu Loxique, libe (Housecommunity/ Mulen), Mariin (Art Compact/ Delooped) și Savulescu. 


Intrare:
Dacă  te-ai înscris pe Facebook - 25 lei
Incognito - 35 leiLine up

Loxique

libe (Housecommunity/ Mulen)
Mariin (Art Compact/ Delooped)
Savulescu


Visuals
RHMIO

Adresă

Strada GINA PATRICHI nr. 3
(vis-a-vis de Palatul Cantacuzino, Calea Victoriei)


Ne vedem acolo! Avem un  ”1st date”.

*Acuarela este un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un hub social, un promotor de artă și muzică, o gazdă pentru spectacole de teatru și performance-uri. După doi ani pe Strada Polonă, Acuarela se extinde pe strada Gina Patrichi cu Acuarela Bufet, un nou spațiu pentru evenimente dedicate bucureștenilor creativi.
*Quite a Beat este prima platformă online din România unde asculți muzică non-stop și descoperi cum se îmbină ea cu artele adiacente. www.quiteabeat.com înseamnă radioul online cu muzică electronică și articole despre: artiști vizuali – ilustrații personalizate, producători – seturi dedicate, DJ și VJ – mărturisiri personale, plus locuri și obiecte care revoluționează muzica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu