16 mai 2014

James Zabiela + Dj Anna + Jay Lumen 6 Iunie – Arenele Romane

Vara incepe cu James Zabiela la Arenele Romane pe 6 iunie.

Bucuresti, 14.05.2014 – Main Sounds da start sezonului de vara cu un line-up impresionant la Arenele Romane pe 6 Iunie. James Zabiela, considerat printe cei mai buni DJ britanici, este capul de afis al petrecerii, impreuna cu o premiera pentru publicul roman, frumoasa brazilianca Dj Anna si nu in ultimul rand, Jay Lumen.


Zabiela, supranumit si “Vrajitorul” este bine cunoscut publicului roman pentru stilul experimental si excentric prezent in toate seturile sale. Britanicul a fost indelung asteptat intr-o locatie deosebita precum Arenele Romane pe timp de vara.


Brazilianca, Dj Anna, completeaza line-up-ul cu gratie si o tonalitate muzicala aparte. Ea este cunoscuta ca fiind unul din principalii artisti de sub aripa protectoare a lui Carl Cox, cu release-uri la numeroase label-uri de renume, precum Toolroom sau Kraftek. Anna este cunoscuta si datorita rezidentei din Ibiza pe sezonul 2013, in cadrul bine cunoscutului club in aer liber, Blue Marlin.

Jay Lumen, un obisnuit al publicului romanesc, nu are nevoie de introducere. Cu release-uri sub label-uri precum Cadenza, OFF Recordings, Drumcode si prezente regulate in cluburi de top la nivel global precum EGG London, Pacha Ibiza, Ministry of Sound, Priviledge si multe altele; Lumen este incalzirea perfecta pentru o noapte fara sfarsit.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu