14 apr. 2014

Lansare Main Sounds - Andre Crom // Kruse & Nuernberg and more


WHO WE ARE AND WHAT WE DO

     Noi, Main Sounds, suntem o echipa de tineri plini de energie, cu multa experienta in planificarea si promovarea evenimentelor.
     Pe 19 Aprilie, in seara de Paste, dam start proiectului Main Sounds, iar agenda evenimentelor se va intinde pe tot parcursul anului. Fiecare petrecere va avea la baza un anumit stil muzical, acesta variand intre techno, tech house si deep house.

    La fiecare intalnire, pe langa nume deja consacrate, va vom face cunostinta cu artisti internationali ce se vor afla la debut pe scena romaneasca. Cu toate ca acestia vor fi pentru prima data in fata publicului romanesc, cu siguranta va vor surprinde prin calitatea productiilor si seturilor. Pe langa artistii noi cu care vrem sa va cucerim, ne-am propus ca la fiecare inatalnire servicile noastre sa se ridice la cele mai inalte standarde.

S01/E01 – Propunerea noastra pentru primul “episod” sunt cei doi nemti Kruse & Nuernberg pe care abia asteptam sa vi-i prezentam. Locatia pentru prima petrecere nu am ales-o intamplator. Space Club a fost gazda multor evenimente din aceasta zona muzicala, asa ca ne-am gandit ca e de bun augur sa pornim si noi din aceasta locatie. Pentru ca ne dorim sa va simtiti cat mai bine la evenimentele noastre, vrem sa va aratam de la inceput ce inseamna Main Sounds, asa ca vom veni cu imbunatatiri in ceea ce priveste sunetul, luminile, iar celebrul pupitru, gazda multor dj romani si internationali se va afla acolo unde ii este locul, la inaltime.

    
Main Sounds nu se ocupa doar de entertainment ci si de confortul participantilor, asa ca pentru a mai diminua fumul de tigara vom aduce purificatoare de aer, iar in combaterea caldurii vom avea o instalatie de CO2 care va avea si rolul de a sustine si intregii showul. Pentru a ne arata sustinerea voastra si pentru a intelege mai bine cu ce vine nou Main Sounds, va asteptam pe 19 Aprilie sa petrece impreuna la Space Club.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu