4 mar. 2014

Suie Paparude @Atelierul De ProductieDupa o pauza de aproape jumatate de an, anuntam cu mare bucurie mare ca revenim pe scena si va  daruim primul concert. De primavara. Iti mai zicem doar atat: e pe 14 martie, de la 10 seara, la Atelierul de Productie. Si stim sigur ca se va lasa cu mult suflet in aparat. Pentru ca ne-ai dovedit ca nu te mai saturi de noi.
Warmup & After: Calin

So, ghici cine s-a intors?

#SuiePaparude“Daca nu stiai, dar banuiai ce am sa spun

Eu si semenii mei te lamurïm acum
Totul uman e suflet în aparat”
Suie Paparude inseamna Michi, Bean si Dobrica

Albume Suie Paparude:
Suie Paparude
Salveaza-te
Musca
Urban
Atac la persoane
Scandalos
A fost odata
E suflet in aparat

Ultimul single
Nu te mai saturi de noi

Suie Paparude s-a infiintat in 1992
In anul 2001, reusesc sa includa piesa "Ajutor" pe coloana sonora a filmului hollywoodian Inahbited.

Sound-uri noi din 2010 incoace: basi care distrug bretele si fac coafuri gratis se imbina cu piese delicate, pline de emotie si substanta.
Alte detalii, aici ---> www.fb.com/suiepaparude.ro/infoCalin spune despre el ca este un "insiruitor entuziast de track-uri”. Cei care i-au ascultat set-urile din 2011 si pana in prezent, spun ca-i mai mult de-atat. Pasionat de sound-urile care se regasesc in stiluri muzicale diferite, dar adunate preponderant in jurul genului Electronica, el reuseste sa imprumute publicului sau dragostea de sunet, dintr-un impuls si nerv continue. Mereu surprinzator, “fara academie”, dar cu maiestrie. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu