13 feb. 2014

Studio Martin pres: Mano Le Tough

Pe 22 februarie 2014 Studio Martin aduce unul dintre cei mai iubiți DJ și producători ai momentului – irlandezul Mano Le Tough vine în România pentru un party atât de mult așteptat. 
Mano Le Tough aka Niall Mannion, Mano așa cum îl alintă prietenii, este originar din Greystones, un orășel situat la malul mării Irlandeze, în apropiere de Dublin. După o adolescență destul de eclectică din punct de vedere muzical, Dj-ul irandez “adoptat“ de Berlin pătrunde în muzica electronică în anul 2009. Reușește să-i cucerească atât pe cei doi germani componenți ai duo-ului Âme cât și pe Dixon, care în scurt timp devin unii dintre cei mai fervenți susținători ai muzicii sale.


Cu un melanj de muzică disco, house atmosferic și sound-uri electro, pe care Mano îl definește ca fiind “cool songs” sau “ folkal house”, Niall continuă să câștige interes masiv în ceea ce privește producțiile sale. Astfel, DJ-ul irlandez începe să bifeze EP-uri la câteva dintre cele mai celebre label-uri precum Tensnake’s Mirau Imprint, Dirt Crew Recordings sau Buzzin Fly. Experiență de DJ o dobândește mixând în fiecare lună la party-ul “Passion Beat” din Berlin, petrecere de care se ocupă împreună cu un vechi prieten, Mark Flynn aka “The Drifter”. Urmează gig-uri la Panorama Bar, Trouw and Robert Johnson, Boiler Room etc. 

Cariera sa muzicală culminează cu albumul “Changing Days“ lansat în 2013, la label-ul Permanent Vacation. 
Warm-up-ul va fi asigurat de Rosario Internullo și Victor Stancov!


Line-up: 

MANO LE TOUGH
https://soundcloud.com/manoletough
https://twitter.com/manoletough
https://www.facebook.com/pages/mano-le-tough/128762275170

ROSARIO INTERNULLO
https://www.facebook.com/profile.php?id=537249530&sk=info
https://soundcloud.com/rosariointernullo

VICTOR STANCOV
https://www.facebook.com/victorstancovro
http://www.soundcloud.com/victorstancov

Entrance:
20 lei înainte de ora 00.00 || 30 lei după ora 00.00 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu