5 feb. 2014

Studio Martin pres LARSE / OK CORRAL / OKTOPUS - 14.02.2014


Single sau combinat, Studio Martin te provoacă la un “Valentine's Night” electronic, unde seara va fi alimentată cu DJ set-uri susținute de Larse, Ok Corral și Oktopus.
Atras de “black music”, Lars Brodherr aka Larse și-a găsit inspirația la începutul anilor ‘90 în muzica hip hop. În scurt timp, DJ-ul din Dortmund și-a cumpărat propriile discuri și a început să mixeze. Influența dance a fost o “moștenire” de familie, Larse îmbogâțindu-și colecția de discuri cu ajutorul tatălui său care era un împătimit ascultător de muzică disco. 

Imediat ce și-a terminat studiile, Larse a decis să-și facă propria trupă de hip hop împreună cu un prieten bun. Astfel, după câteva înregistrări instrumentale, Lars Brodherr a început să producă primele beat-uri și respectiv primele producții muzicale. 

În prezent, Larse are o relație specială cu Noir Music. Rene (Noir) fiind primul din industria muzicală electronică care l-a împins un pas înainte, lansându-i track-ul “So Long” care a ajuns rapid No.1 pe Beatport.
Ok Corral și Oktopus se vor ocupa de warm-up.
Deci, dacă îți place muzica disco transpusă perfect în 2014 și vrei să petreci Valentine’s Night pe ringul de dans, atunci bagă un click pe "Join Event". In caz ca esti single, who knows? You may fall in love. :)Mai multe detalii:

LARSE

OK CORRAL

OKTOPUS 


Entrance:
20 lei înainte de ora 00.00 || 30 lei după ora 00.00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu