15 ian. 2014

Studio Martin pres EATS EVERYTHING ✣ BOg ✣ SEARCH DiP ✣ Victor Stancov - 31.01.2014


Eats Everything vine în premieră în România la Studio Martin
La sfârșitul acestei luni “gustăm”, în premieră, în România din sound-ul unuia dintre cei mai talentați DJ-i ai noului val - Eats Everything. 


Numărul 11 în topul Resident Advisor 2013, Daniel Pierce, vine pe 31 ianuarie 2014, la Studio Martin, cu un fusion musical atipic de house clasic, UK bass, 313 techno, jungle și rave care dacă nu ne va lăsa cu gura căscată, sigur va scoate untul din noi pe ringul de dans! 

Eats Everything a dat peste cap clasamentele industriei muzicii electronice reușind, într-un timp foarte scurt, să-și completeze un CV impresionat. DJ-ul originar din Bristol a câștigat premiul DJ Magazine “Best Breakthrough Producer”, iar în 2012 a ocupat primul loc în topul celor mai buni DJ-i britanici la premiile “Best of British Awards”. 
Tot în aceeași lună Eats Everything a înregistrat cea mai rapidă ascensiune în Topul Resident Advisor, clasându-se pe locul 11, acestui succes i-a urmat și realizarea celor două Essential Mixes la Radioul BBC 1. 

“Jagged Edge’” și “Vertigo” sunt doar două dintre release-urile care l-au aruncat în Dj-seturile unor DJ-i precum Jamie Jones, Seth Troxler, Skream sau Redlight.

Așadar, vineri, 31 ianuarie, ne așteaptă o nouă porție de muzică bună pentru urechile cunoscătoare ale publicului român: Eats Everything în premieră la Studio Martin! 

Bog, Search DiP, Victor Stancov se vor ocupa de warm-up!

Let the “eating” begin!EATS EVERYTHING

BOg

SEARCH DiP

VICTOR STANCOV


Entrance:
20 lei înainte de ora 00.00 || 30 lei după ora 00.00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu