10 ian. 2014

Kristal Glam Club proudly presents James Zabiela – 18 Ianuarie 2013!


Cu siguranta sunteti multi cei care va amintiti cu placere de ultima vizita a artistului din Martie. Din acest motiv repetam impreuna experienta unei petreceri explozive in 2014! Un nou an, o noua invitatie la auditie! Sambata, 18 ianuarie 2013, James Zabiela se instaleaza din nou in pupitrul Kristal si aduce cu el un sound cu adevarat hipnotic!

BILETE LA INTRARE: 30 LEI << 00:00 >> 50 LEI
REZERVARI MESE: 0722 795 184

They call him The Wizard”, cam asa suna una dintre referirile la artistul care, printre gig-urile worldwide si rezidenta la Space Ibiza, jongleaza cu suntele ca un adevarat maestru indiferent ca o face pentru multimea de fani sau acasa, pentru el. Acesta este si motivul pentru care Sasha l-a luat sub aripa sa protectoare pe pustiul James, in varsta de 15 ani la acea vreme, si i-a dat avantul de care avea nevoie – warm-up artist la toate show-urile sale. Cel care i-a atras atentia unui veteran ca Sasha asupra lui Zabiela a fost Lee Burridge, un DJ cu care artistul nostru a legat o prietenie stransa in timp.


Pasiunea pentru muzica a lui Zabiela a inceput timpuriu, tatal sau fiind cel care i-a construit involuntar cultura muzicala underground, aducandu-i vynil-uri acid house si techno de la magazinul unde lucra. Pustiul de 15 ani a inceput sa rumege mai bine muzica un an mai tarziu, in momentul in care a primit un cadou mult dorit - Sound Aloud Dial Giles turntables. Tot atunci, Zabiela renunta la scoala, preia locul de munca al tatalui sau si se dedica total muzicii. 

Ulterior se inscrie in concursul de DJ-ing organizat de Muzik Bedroom si il castiga detasat. Astfel ajunge in agentia lui Sasha si succesul sau continua sa creasca, DJ-ul cucerind rand pe rand UK, Europa, America si Australia. Artistul are un palmares incredibil, fiind cap de afis in cadrul unor festivaluri de top ca Love Family Park, Exit, Creamfields, The Zoo Project, Rainbow Serpent, Soundown Music Fest, The Playground si multe altele, iar dragostea sa pentru public si muzica se manifesta in fiecare minut petrecut mixand – Rik Parkinson (Pioneer DJ Europe) o spune cel mai bine: „James are un talent ciudat de a face toata lumea din multime sa simta ca el este DJ-ul lor personal. Odata ce muzica incepe, nu exista „el si ei”, ci „noi” […] Este un adevarat Jedi tehnic si impinge limitele DJingului la limita absoluta de fiecare data. Aptitudinile sale duc experienta Pioneer in noi dimensiuni.”

In toamna lui 2012 a facut un pas important, lansandu-si propriul label: BORN ELECTRIC, nume sub care deja a lansat piese de succes ca „The Healing”.

Sambata, 18 Ianuarie 2013, vino la Kristal Glam Club sa incepem anul in forta! Fii parte a unei petreceri explozive gazduite de un adevarat maestru – James Zabiela!

LINE-UP:

JAMES ZABIELA

DROOG

ADRIAN EFTIMIE

MAHONY

► Pentru acreditari presa, parteneriate media si sponsorizari: alexandra@clubkristal.ro

Kristal Glam Club, Bvd. Regina Elisabeta, Nr. 34
TABLE RESERVATIONS: +40 722 79 51 84

www.facebook.com/clubkristal | www.clubkristal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu