31 ian. 2014

Kristal Glam Club present Betoko - 08 Februarie 2014!O seara in care vom imbina accentele muzicale propuse de BETOKO si atmosfera specifica din Kristal Glam Club, pe ringul de dans.


BILETE LA INTRARE: 20 LEI
FETE INTRARE GRATIS << 00:00 >> 20 LEI
REZERVARI MESE :0722 795 184


Beto Cohen s-a nascut in Mexic in 1976, fiu de actrita si cantareata Malu Galan, destinul lui a fost sa fie implicat intr-un mediu creativ. A inceput sa cante la chitara si tobe in banduri incepand cu varsta de 12 ani, si-a infiintat propriul studio, companie de productie si o agentie de modeling in Guadalajara, Mexic.
In anul 2002 se muta in Londra in cautare de provocari mai mari, descoperand astfel pasiunea lui pentru sunetele electronice.


Entuziast cu privire la pasiunile sale, Betoko a dezvoltat o perceptie muzicala de exceptie, incepand sa fie alaturi de alti DJs in label-ul Wow! Records, Mar-t’s (Amnesia Ibiza). Productia sa a prins contur si stilul diferit a luat amploare, fiind descris ca techno, minimal - house, piesele sale fiind preferate de DJ precum M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire, Sven Vath si Marco Carola.


LINE-UP COMPLET :

❆❆❆Kristal Glam Club, Bvd. Regina Elisabeta, Nr. 34
TABLE RESERVATIONS: +40 722 79 51 84

www.facebook.com/clubkristal | www.clubkristal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu