20 dec. 2013

NYE Party @ Kristal Glam ClubKristal Glam Club te cheama sa-ti petreceri noaptea dintre ani alaturi de unul dintre cei mai iubiti DJ-i ai momentului – Stefan Biniak! Numaratoarea inversa o facem in marea familie Kristal, iar tu nu ai voie sa lipsesti!

BILETE IN AVANS: 53 LEI
REZERVARI MESE: 0722 795 184

Seara de Marti, 31 Decembrie, va fi marcata de o petrecere nonconformista in cadrul careia DJ-ul de origine germana Stefan Biniak [Dusted Decks] va incinge atat platanele cat si atmosfera electrizanta de la trecerea dintre ani! Berlinul, locul unde Biniak s-a nascut si a fost crescut, a influentat puternic stilul muzical al artistului si l-au modelat, aici el insusindu-si multe aspecte ale muzicii electronice. Marcandu-si inceputul cu techno si electro, DJ-ul a migrat de-a lungul timpul si spre zone ca deep house si tech house, cele din urma definitivandu-i stilul. Atunci cand Biniak este la platane, nu are nici o retinere, iar publicul experimenteaza o incarcatura completa de sunete electronice. Fluxul masiv de impresii pozitive l-a propulsat pe DJ-ul german in topuri, melodia “The Read All About It” devenind rapid hitul preferat al verii si, acum, al Revelionului!


Marti, 31 Decembrie 2013, Kristal Glam Club te invita cu onoare la NYE! Toti iubitorii de muzica electronica se aduna laolalta sa paseasca cu dreptul in noul an, acompaniati de muzica de calitate! Petrecerea te asteapta!

LINE-UP COMPLET:

Stefan Biniak [Dusted Records]

Compact Grey

Mahony [Cyclic]
Kristal Glam Club, Bvd. Regina Elisabeta, Nr. 34
TABLE RESERVATIONS: +40 722 79 51 84

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu