13 dec. 2013

Local Gathering @ Guesthouse!


Vineri 27 Decembrie ora: 23:00 / Guesthouse (Popa Nan 82) Bucuresti

Din dorinta de a progresa notabil cu fiecare petrecere si de a va oferi evenimente cat mai reusite, dupa o lunga asteptare revenim in forta si continuam calatoria noastra muzicala intr-o locatie complet noua si demna de un club international, echipata cu un sistem de sunet bine ancorat in trendurile actuale de top.

Vom gazdui petrecerea noastra in cel mai underground spatiu bucurestean - Guesthouse, locatie determinata constant de dorinta si perseverenta de a alinia viata de noapte romaneasca la standardele principalelor cluburi din Europa.

Asadar avem 3 motive de sarbatoare pe 27 Dec - a 3 a zi de Craciun, pe cei cu numele de Stefan si ultima noapte a anului sub semnul Local Gathering. De aceea pentru o distractie la superlativ, l-am convins pe Mos Craciun sa ni se alature impreuna cu renii sai de pe sticlele de Jager.

Pofta de dans vine ascultand, iar in ceea ce priveste muzica si voia buna, cuvintele sunt de prisos, de aceasta va puteti convinge doar petrecand alaturi de noi pana a doua zi...tarziu!

Main & After:

.:GESCU:.

.:PITICU:.

.:ALEXANDRA:.

.:ZOTIST:.

.:CHARLIE:.

Video installation by Videogram
Sound system: Funktion One

Afterhours will continue also at Guesthouse on and on...
We promise some surprises as always!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Entry fee: 20 lei < 00:00 > 30 lei
Concursuri: Urmariti pagina evenimentului.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu