20 dec. 2013

GOLAN se alatura in line-up-ul evenimentului The Fresh din noaptea de Revelion.

  
Revelionul de la Palatul Ghika organizat anual de către echipa The Fresh își mărește lineup-ul. Trio-ul Golan, compus din Ștefan Ciobanete(Charlie Boy), Alex Burcea si Ernest  al cărui sunetul este descris ca fiind melodic și de vis dar care te face să dansezi cât te țin pantofii. Petrecerea se va desfășura tot pe două scene, iar alături de băieți se află artiștii deja anunțași Les Elephants Bizzares, francezul DJ Cam, OK Corral, Charlie Boy, Dun & Dvn.

Golan sunt noi actori ai scenei muzicale bucureștene care vin la pachet cu un sunet nou, hiper-dansant și totodata visător. Cei trei și-au unit destinele pentru a crea o experiență acustică specială. Unul dintre secrete constă în felul artistic cu care reușesc să combine instrumentele live cu sampling-ul și DJ-ingul. Prima piesă lansată, L’Agonia, arătă puternic din ce substanță se compune măiestria celor trei și poate fi vizionată aici: https://vimeo.com/78772244. Printre cele  golanite în ultima vreme de ei este și Lonely Nights, piesă compusă alături de Mihai Ristea, colaborare ce a dat naștere unui viitor hit dominant pe dancefloor, cu o linie melodică groovy și un vocal care nu ezită să te împresoare din cap pana în picioare în linia melodică a piesei.

The Fresh vă așteaptă să vă pregătiți  ca în fiecare ani, să sosiți deghizați la Palat, de această dată cu bărbi răvășite și ochelari trăzniți. Revelionul ”Rugged Beards and Silly Glasses” va amenaja un “open-bar” și “open bufet” unde băutura și mâncarea vor fi nelipste toată noaptea, într-un număr de locuri limitat.

Prețul unui bilet este de 290 lei de persoană, iar la 10 bilete achiziționate al 11-lea este gratuit în care sunt incluse serviciile menționate mai sus şi acces la petrecerea afterhours. Biletele se pot procura:
Daniel Draghici - 0740.250.360 / dan@thefresh.ro Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu