21 nov. 2013

We Dance presents DRUMCODE : Adam Beyer & Ida EngbergPentru echipa WeDance acesta a fost un an foarte agitat, un an al premierelor … un an in care i-am ascultat pe Rhadoo, Petre Inspirescu, Premiesku, Ben Klock, Jeff Mills, Guy Gerber, Pan-Pot, Fritz Kalkbrenner, Reboot, Catz n Dogz, Valentino Kanzyani si multi altii … un an in care am experimentat mult, venind cu locatii diferite care s-au ridicat la nivelul pretentiilor voastre (sau nu).
Revenind la premiere, dupa conceptul “Never Say Never” prezentat de catre legendarul Sasha, agentia noastra are placerea sa va invite la o noapte “Drumcode”.
Personajul principal care va transforma seara de Mos Nicolae intr-una memorabila este chiar Adam Beyer. Tot in cadrul unui eveniment WeDance si anume Out of Space II, in urma cu aproximativ sase luni, suedezul a avut ocazia sa incante timpanele bucurestenilor.


De data aceasta, Adam vine insotit de frumoasa lui sotie, Ida Engberg, iar impreuna ne vor arata de ce conceptul Drumcode este laudat si apreciat in intreaga lume.
Cu aceasta ocazie am decis sa revenim intr-un loc drag noua si anume Casa Scanteii. Un loc deosebit pe care noi consideram ca l-am scos in evidenta, cu ajutorul lui COTE, atat la evenimentul aniversar din aprilie ce l-a avut ca headliner pe Rhadoo cat  si la ulltima editie a evenimentului Karnivale.

Destul cu promisiunile! Va asteptam in seara de Mos Nicolae, pe 6 decembrie, sa “drumcode-uim”!

ADAM BEYER

IDA ENGBERG

ZECE

COTE VIDEO


Start @ 23:00, 6.XII
Intrare: 30 ron inainte de miezul noptii/ 40 ron dupa miezul noptii
Locatie: Casa Scanteii
INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA

Info& rezervari: 0733.800.903

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu