11 nov. 2013

Raw Tools Showcase - A Made Up Sound/2562 (Clone/50 Weapons/Delsin)

Dupa petrecerea de lansare din mai cu Serge, boss-ul Clone Records, Raw Tools aduce un alt artist de legenda purtand semnatura Clone Records. Dave Huisman, artistul din spatele alias-­urilor 2562, A Made Up Sound sau Dogdaze, continuă seria de petreceri Raw Tools.

Olandez la origine, dar stabilit în Berlin, Dave face casă bună atât cu techno-­ul tunelistic de după ora 4 dimineața, cât și cu dubstep-­ul curat și house-­ul dinamic, ce nu te lasă să stai jos nicio secundă.
Pe lângă release-­urile avute la propria casă de discuri, intitulată tot A Made Up Sound, cartea de vizită a lui Dave Huisman include și release-­uri la Clone Basement Series, 50 Weapons, Delsin
și Subsolo Records.

În ultimii cinci ani a colindat Europa în lung șin lat, fiind cap de afiș în cadrul a numeroase petreceri, sau împărțind pupitrul cu alți artiști de seamă de pe scena muzicală electronică. De la dubstep
la techno, sound-­ul artistului olandez este vazut ca o adevarata gura de aer proaspăt pe scena internațională.

Vineri, 15 noiembrie, A Made Up Sound poposește în cabina Raw Tools pentru o noapte colorată muzical. Suportul local este asigurat de către Romansoff, Alexandru Jijian și Luger.

http://www.residentadvisor.net/dj/2562
http://boilerroom.tv/a-made-up-sound-60-min-mix/
https://soundcloud.com/2562amadeupsound

Romansoff
Alexandru Jijian
Luger

https://soundcloud.com/rawtools

Visuals by Dreamrec

15.11.2013
23:00h

Control Club
Str. Constantin Mille nr.4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu