27 nov. 2013

Nicole Moudaber @Kristal Glam Club
Vineri, 6 Decembrie, una dintre Doamnele muzicii electronice pune stapanire pe Capitala! Nicole Moudaber urca in pupitrul Kristal Glam Club pentru a le transmite un vibe electrizant, pasional si plin de iubire tuturor celor prezenti!

BILETE LA INTRARE: 20 LEI << 00:00 >> 30 LEI
REZERVARI MESE: 0722 795 184

Viata unui om se poate schimba mai repede decat o bataie a inimii. La Nicole Moudaber, schimbarea a durat cat un techno beat. The Tunnel Club New York a reprezentat punctul de cotitura in viata studentei din Londra, Nicole si, dupa cum artista spune, “muzica house a reprezentat un portal catre o lume guvernata de iubire, libertate, unitate si fericire”. Curand, artista a devenit parte a line-up-urilor underground londoneze, ca Trade, DTMP si Strawberry Sunday. Desi parintii fetei se asteptau ca studenta eminenta sa ajunga un nume important in business sau banking, Nicole Moudaber a ajuns un nume important in tara de origine, Beirut, insa in cu totul alt domeniu: DJing. Impreuna cu un bun prieten, a strans laolalta musulmani, evrei si crestini in cadrul unei petreceri cu un succes rasunator care a pus Libanul pe harta clubbing-ului.


Din nefericire, entuziasmul DJitei si atentia pe care a atras-o asupra tarii de origine au fost considerate o miscare impotriva regimului conservator, iar aceasta s-a confruntat cu hartuiri din partea Politiei. Nicole Moudaber decide, insa, ca e timpul sa tinteasca mai sus - spre libertate. Reintoarsa la cea de-a doua sa casa, Londra, Nicole se pune pe serios pe treaba: combinand vibe-urile specifice londoneze, newyorkeze si ale Detroit-ului, reuseste sa creeze track-uri hipnotizante, pline de profunzime si energie care atrag aprecierile unor titani ca Danny Tegnalia si Carl Cox. Cel din urma a luat-o sub aripa sa si a introdus-o in lumea muzicii electronice. Au urmat gig-uri in Space Ibiza alaturi de nume puternice in domeniu, colaborari cu Radio 1 Essential Mix, iar albumul de debut, “Believe”, lansat sub label-ul lui Adam Beyer - Drumcode, ajuns in topul Billboard, a fost mentionat si de Rolling Stone.
Un lucru este cert, Nicole Moudaber este un artist desavarsit pentru care, dupa cum ea insasi declara, “muzica inseamna dragoste, nu bani”.

Vineri, 6 Decembrie 2013, ne setam cu totii pe frecventa libertatii cu legendara Nicole Moudaber! Vino si tu sa asisti la o noapte invaluita in dragoste…pentru muzica!


LINE-UP:

NICOLE MOUDABER

RAOUL RUSSU

BOGA

❆❆❆Kristal Glam Club, Bvd. Regina Elisabeta, Nr. 34
TABLE RESERVATIONS: +40 722 79 51 84


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu