1 nov. 2013

The Fresh prezinta: Bal UNATC/UNARTE8 NOIEMBRIE 2013
PALATUL GHIKA

The Fresh te invită pe 08 Noiembrie să iei parte la cea mai mare petrecere de inaugurare a bobocilor. Vino să petreci alături de cei care se pregătesc să intre în rândurile studenției la universitățile UNATC și UNARTE. Două corturi au fost pregătite pe malul lacului de Palatul Ghika, proaspăt renovat, într-un cadru deosebit ce va pune în evidență tematica balului inspirată din romanul Fitzgeraldian ”The Great Gatsby”.

Protagoniști serii vor fi Moonlight Breakfast, într-un concert Live "retroelectro” și Terrence Parker sau "Telephone Man", legenda muzicii electronice cu peste 100 de înregistrări în ultimii 17 ani, cu hituri de top ca "Love's Got Me High". Nu vor lipsi nici OK Corral, Vast Solo, Search Dip și Cristi Gherghely la cea dea doua scenă.

Așa cum v-ați obișnuit, o petrecere grandioasă are loc pe mai multe scene și nu vom face o excepție nici de această dată. Evenimentul va începe la ora 20:00. Biletele se găsesc la prețul de 17 lei în avans și vor fi disponibile în mai multe Universități și în magazinul H2O. La locație prețul acestora va fi de 27 Lei.


The Fresh susține proiectul 7 ani în 7 zile alături de Asociația Rotaract București. 2 lei din prețul biletului vor fi donați pentru a oferi prima tabără din viața unor copii cu posibilități reduse din București, de la Clubul de Educație Alternativă."

TERRENCE PARKER
În plus față de o lungă și ilustră carieră ca DJ, Terrence Parker dispune de moștenirea numelui său, ca unul dintre cei mai buni producători ai muzicii house din Detroit, unul a căror extatice laude încetinesc atunci când nu discutăm despre perioada târzie a anilor 90, perioada sa fertilă. Desigur, nu fiecare piesă poate fi un clasic ca "Your Love" sau "Love Got Me High", cu toate acestea, în această vară, artistul a scos pe piață prin label-ul lui Carl Craig, Planet E, o nouă capodoperă "Finally (Baby be mine)", poaspăt remixată de maestrul Craig însuși: https://soundcloud.com/planetedetroit/sets/terrence-parker-finally-pt-1
DJ-ul cu peste 18 ani experiență în scena muzicală a Detroit-ului, TP, a finalizat recent și remixuri pentru Mark Fanciulli (Saved Recordings / Marea Britanie) și pentru Yotam Avni feat. Chris Dockins (Seasons Recordings / SUA). Ambele proiecte au fost lansate în această primăvară la propriul său label, Parker Works, sub numele de "Music Works # 4", o serie de vinil-uri populară pentru bit-urile house disco clasice, unde se găsesc sunete din colecția sa, dar și a altor artiști PMW.
Trecerea anilor i-a adus recunoașterea la nivel international în cadrul Expoziției Internationale a Techno-ulu,i în cadrul Muzeului de Istorie din Detroit, dar și în cadrul Departamentului de Muzica și Cultura Afro-Americana a Universității din Indiana.
TP oferă și o selecție consistenta de DJ mixuri și podcasturi la dispoziția ascultătorului iar talentul sau remarcabil poate fi apreciat regulat la stația de radio SuperFly FM, Vienna si ocazional la The Pulse a Channel 955 FM sau Club Insomnia a FM 98 WJLB, stații #1 în Detroit, dar și în numeroasele sale remixuri sau proiecte personale, ce figurează la label-uri precum Defected In The House // Ibiza, Defected Records // UK, Universal, EMI, Virgin și Sony/BMG.MOONLIGHT BREAKFAST

Moonlight Breakfast s-a înființat în 2011 și a început în forța cariera muzicală o dată cu deschiderea concertului Jamiroquai, pe plaja din Mamaia. Prima piesa a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, dupa care au urmat și alte piese și mai multe concerte live, chiar din studiourile radioului, în cadrul emisiunilor Guerrilive și Logout cu Bogdan Șerban.

Trupa este compusă din Bazooka (tobe şi clarinet), Printzu (bass si chitara electrica), Aditza (chitara, keys şi sampler) și Christie (voce), iar sound-ul abordat este electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk “retroelectro”, dupa cum îl definesc chiar membrii trupei.

Formația a cantat în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Vienna și a susținut un recital și în deschiderea concertului Hurts din capitala austriacă. Piesa lor No More a fost inclusă pe o compilație numită Superfly – We Are 5, alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul. 

LINEUP:

TERRENCE PARKER
MOONIGHT BREAKFAST
OK Corral
Vast Solo
Search Dip
Cristi Gherghely
Emisia 2

BILETE:

Biletele se găsesc la prețul de 17 lei în avans și vor fi disponibile în mai multe Universități și în magazinele H2O. La locație prețul acestora va fi de 27 Lei.

Bilete și rezervări mese: Victor Ţăpeanu 0745.501.814


DETALII:

DATA: Vineri 8 Noiembrie 2013
ORA: 22:00
LOCATIE: Palatul Ghika
ADRESA: Str. Doamna Ghica, nr. 5


LINK EVENIMENT FACEBOOK:SPONSORI:PARTENERI MEDIA:

Radio Guerilla, 1Music Channel, Pegas, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, CooperativaUrbana.ro, djsets.ro, E-Girl.ro, Feeder.ro, GingerGroup, GetLokal, HipMag.ro, HipHopNews.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, Kudika.ro, InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Metropotam.ro, Nights.ro,Orasulm.eu, Party People, Port.ro, RevistaAtelierul, RoEvents, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, Tilllate, TheVandalList.com,The Party Tracker.ro, VICE.com/ro, Veioza Arte, Urban.ro, Zile și Nopti, Ziarul Ring

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu