16 oct. 2013

STUDIO MARTIN pres KARMON ༜ CAPOTEUnul din cei mai apreciați DJ-i ai momentului, Karmon, revine în atenţia amatorilor de muzică electronică, fiind invitatul special al petrecerii care va avea loc la Studio Martin, sâmbăta, 9 noiembrie 2013.

Karmon este născut în Olanda, dar după cum spune chiar el este “jumătate Moluccan (Insulele Maluku din Indonezia), puţin polonez şi puțin olandez”. Sângele Moluccan i-a adus o contribuţie majoră în muzica pe care o produce, deoarece majoritatea membrilor familiei cântă la instrumente, iar muzica a fost o parte importantă din viaţa lui încă din copilărie când a experimentat tobele și chitara. După “Turning Point”, au urmat producţii care au ocupat încă de la lansare primele poziţii în topurile internaţionale: “Wowshit”, “Feel it”, “Take my hand” sau “Where I stand”.

Debutul ca producător a avut loc în 2012 când, în numai câteva luni, producțiile sale au ajuns în topurile de gen și l-au adus în sânul familiei “Diynamic” alături de Solomun, H.O.S.H.. Thyladomid, Adriatique, Uner, iO, Markus Homm, Coyu, Trickski și Misstress Barbara.
Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pentru care nu trebuie să ratați petrecerea de sâmbătă, 9 noiembrie, la Studio Martin.


KARMON [diynamic]

STUDIO MARTIN
༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜
Sambata, 9 noiembrie 2013
Rezervari mese: 0733MARTIN
Entrance:
20 lei inainte de ora 00.00 || 30 lei dupa ora 00.00
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu