28 oct. 2013

STUDIO MARTIN pres JUST ROLL THE DICE w/ LOCO DICE ♦ ALEXKIDNu se întâmplă foarte des ca un Dj sau un producător să stimuleze atât de bine imaginația publicului, așa cum o face Loco Dice în timpul prestațiilor sale. DJ-ul german este un artist care reușește să potrivească, printr-o abordare muzicală directă, întocmai ca într-un puzzle, cele mai intangibile emoții. Vino sămbătă, 2 noiembrie 2013, la Studio Martin, pentru a-l asculta pe Loco Dice, alături de colegul său, Alexkid.


Prin seturile și producțiile sale la label-uri precum M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty sau Cocoon, Loco Dice și-a consolidat o poziție de necontestat în muzica electronică printr-un flow eclectic de beat-uri hip-hop și bass, aplicate elegant publicului cu o versatilitate neobișnuită și o tehnică perfectă. Să nu credeți că fuziunea de perspective muzicale este accidentală, administratorul Desolat, Loco Dice, cu temperamentul său mercurial, își poate lasa gândurile să curgă, transpunându-le într-o realitate artistică. Seturile lui sunt orchestrații spontane, create în concordanță cu vibe-ul transmis de locațiile și publicul care participă la party-urile din întreaga lume.

În 2002, DJ-ul german și-a început parteneriatul cu Martin Buttrich, colaborare care a dus la piese ca “Phatt Dope Shit”, “Menina Brasiliera” și “Seeing Through Shadows”, producții în care se simte prezența stilului inconfundabil Loco Dice.♦ JUST ROLL THE DICE! ♦ Ascultă-i muzica, imaginează-ți efectele cinematografice pentru fiecare sunet în parte și vei înțelege cum o piesă muzicală construită cu migală poate da naștere în câteva secunde unei adevărate fantezii. 

♦ LOCO DICE
http://www.locodice.com/
http://www.desolat.com/
http://www.artistalife.com/

♦ ALEXKID
http://www.alexkid.com/
https://www.facebook.com/alexkidmusic


♦ STUDIO MARTIN ♦
2 noiembrie 2013
REZERVĂRI MESE: 0733MARTIN


INTRARE: 50 RON până în ora 00:00, 70 RON după ora 00:00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu