11 oct. 2013

Mioritmic – 12 octombrie 2013, Pădurea Baciu (Cluj)Club Midi & Sunrise prezintă Mioritmic, festival de muzică electronică şi live ce va avea loc în Pădurea Baciu, pe 12 octombrie 2013, începând cu ora 22.00.

Artiştii confirmaţi pentru acest eveniment sunt nume cunoscute în întreaga lume, nume prezente la evenimente importante din România. Evenimentul se va desfăşura în trei mari corturi încălzite, legate între ele. Fiecare cort / scenă va avea stilul ei, atât din punct de vedere al muzicii cât şi din punct de vedere al decorului. Va exista un Welcome Tent pentru recepţie şi garderobă. Scena House: RQZ / Livio & Roby / Marc Antona / Audiofly / Lee Burridge / K!D Chriss
Visuals by AV/M & Plus

Scena Techno: Mihigh / Dubtil / Fumiya Tanaka / Masomenos / Rhadoo / Cezar
 Visuals by Videogram

Scena Live: Village / Silent Strike / Akua Naru & Band / Jazzanova (djset) / Marwan
 Visuals by Tip Toe

Pret bilete: 40 lei până la ora 00.00 şi 50 lei dupa ora 00.00.
Au fost tipărite 1000 de bilete pre-sale care au fost epuizate cu două zile înainte de eveniment. Bilete pre-sale au fost distribuite şi în ţară, 300 fiind vândute în oraşe precum Bucureşti, Timişoara sau Iaşi.


Sunt aşteptaţi  4-5.000 de oameni , tineri din Cluj-Napoca dar şi din oraşe precum Oradea, Satu-Mare, Timişoara, Sibiu, Braşov, Iaşi, Bacău şi Bucureşti. Sunt confirmaţi şi persoane din alte ţări, turişti din Italia, Ucraina, Germania, Franţa şi Anglia au trimis mesaje pe pagina organizatorilor că vor fi prezenţi la eveniment, fiind atraşi în primul rând de line-up iar apoi de locaţie.Participanţii la acest eveniment vor avea parte de o experienţă audio-video originală, datorită unui sistem de sunet de top (Funktion One) şi al proiecţiilor speciale de video-mapping. Accesul se va face pe Aleea Muzeului Etnografic de pe strada Taietura Turcului. 


Pentru acest eveniment, Club Midi a rezervat un hotel întreg pentru artişti şi staff. Montarea scenelor a început de marţi iar în prezent pregătirile sunt pe final. Pe site-ul Zonga poate fi ascultat un playlist special cu artiştii confirmaţi pentru Mioritmic. www.zonga.ro/playlist/s2kvlfy857u80
Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziţie Gabriel Aldea (Tel 0748 188 859, gabi@clubmidi.ro)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu