4 oct. 2013

Kristal Glam Club prezinta Lights & Love cu MAM aka Miguel Campbell & Matt Hughes – 11 Octombrie 2013!

Vineri, 11 Octombrie 2013, KRISTAL GLAM CLUB da startul unei petreceri cu feeling incendiare - Lights & Love! Cea de-a 4-a petrecere din calendar este marcata de duo-ul MAM si OK Corral!
Miguel Campbell a fost atras de muzica house inca de la inceputurile anilor `90, perioada in care a si inceput sa profeseze ca DJ. 16 ani mai tarziu, artistul a facut un pas important in cariera, lansandu-si propriul label -  Outcross Records. Tot in aceeasi perioada i se alatura si Matt Hughes, astfel luand nastere MAM. Cei doi si-au conturat un stil propriu marcat de vintage funk, disco si classic french.

BILETE LA INTRARE: 20 LEI < 00:00 > 30 LEI
REZERVARI MESE zona VIP: 0722 795 184

Britanicul, originar din Nordul Angliei, a promovat de-a lungul timpului cu succes scena underground britanica si a captat atentia marilor producatori, reusind astfel sa-si lanseze si primul sau album, “Back in Flight School”, sub egida labelului lui Jamie Jones, Hot Creations. Albumul a primit o multime de aprecieri in randul fanilor si a fost descris de artist intr-un interviu ca fiind “o calatorie lina si captivanta, marcata de un bassline armonic si contagios, o combinatie bine gandita de sunete care iti transmite o caldura sufleteasca de la inceput si pana la sfarsit”. In 2011, Campbell a lansat “Something Special”, track ce a avut un succes rasunator, reusind sa inregistreze cele mai mari vanzari ale anului pe Beatport.com. Tot in acest an, talentul artistului este rasplatit si de DJ Mag cu premiul “Best of British Award”.
Talentul si daruirea artistului se reflecta si in una dintre declaratiile sale dintr-un interviu: “Pentru mine, muzica pop inseamna “popular, celebru”, iar daca muzica pe care o produc devine pop, atunci e foarte bine. Tind sa fac ceea ce am facut dintotdeauna si asta inseamna sa pun suflet in muzica mea.”


OK Corral, duo-ul reprezentat de Tiberiu Jakab si Bogdan Danciu, are o istorie muzicala de peste 10 ani. Desi au experimentat mai multe genuri muzicale de-a lungul timpului, cei doi s-au oprit la dance si si-au definitivat un stil usor de identificat, cu influente funk, disco si house. Primul lor release, “Sandscape” a fost apreciat si promovat de nume mari precum Laurent Garnier, Chymera, Paul Nazca si Christian Smith. Anul 2013 se anunta a fi unul de glorie pentru baietii de la OK Corral, acestia pregatind un nou EP pentru labelul celor de la Phonique.

Vineri, 11 Octombrie 2013, vino sa iei parte la o petrecere incendiara, invaluita de iubire si multe, multe lumini – Lights & Love!


LINE-UP COMPLET:

MAM

MIGUEL CAMPBELL

MATT HUGHES

OK CORRAL

❆❆❆► Pentru acreditari presa, parteneriate media si sponsorizari:  alexandra@clubkristal.ro

Kristal Glam Club, Bd. Regina Elisabeta, Nr. 34
TABLE RESERVATIONS: +40 722 79 51 84

www.facebook.com/clubkristal | www.clubkristal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu