4 oct. 2013

Kristal Glam Club prezinta GOOD TIMES cu CLIMBERS – 12 Octombrie 2013!
Kristal Glam Club marcheaza o alta noapte alba in calendarul petrecerilor, aducandu-i la pupitru pe Climbers! Pe 12 Octombrie spunem in cor "Prezent!" la cel mai tare party! Asa cum v-am obisnuit, sunetul este asigurat de Funktion One!

BILETE LA INTRARE: 20 LEI < 00:00 > 30 LEI | Fetele au INTRAREA LIBERA
REZERVARI MESE zona VIP: 0722 795 184

Duo-ul mexican format din Jay Blakk si Kiko Deal a luat fiinta la inceputul anului 2011 si in cateva luni a reusit sa urce vertiginos in topuri. Art Department, Droog, James Teej, Miguel Puente, Miguel Campbell, Catz`n`Dogz, Richy Ahmed si Dead Seal sunt doar cativa dintre artistii care au folosit track-urile lui Jay si Kiko in seturile lor, cei din urma bucurandu-se, astfel, de un real succes. “Law of Attraction”, EP-ul de deubut lansat sub labelul Culprit, si-a croit usor drum in varful clasamentelor underground si, drept urmare a feedback-ului pozitiv inregistrat, cel de-al doilea EP – “All Right” a fost deja On Air in show-ul iconic al lui Pete Tong de pe BBC.
Desi vin cu un background muzical diferit, Blakk si Deal, initial colegi de liceu, si-au unit fortele pentru a produce muzica de calitate, iar sustinerea celorlalti artisti le-a confirmat ca se afla pe drumul cel bun. Piesele lor de un sound absolut vibrant sunt caracterizate de linii de bas coplesitoare, vocale oldschool si beat-uri atmosferice care te electrizeaza, iar acest lucru ii face pe cei de la Climbers cel putin memorabili.

Sambata, 12 Octombrie 2013, vino sa petrecem pana dimineata, de dragul vremurilor bune – Good Times cu Climbers!

LINE-UP COMPLET:

CLIMBERS

NOCTURNO

❆❆❆► Pentru acreditari presa, parteneriate media si sponsorizari:  alexandra@clubkristal.ro

Kristal Glam Club, Bd. Regina Elisabeta, Nr. 34
TABLE RESERVATIONS: +40 722 79 51 84

www.facebook.com/clubkristal | www.clubkristal.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu