21 oct. 2013

END OF THE WORLD PARTY 6 - 25 octombrie 2013 Palatul Ghika (Doamna Ghica, nr. 5)


The End of The World Party, cea mai veche petrecere de Halloween din Bucuresti, ajunge anul acesta la cea de-a 6-a editie. Evenimentul va avea loc la Palatul Ghika pe data de 25 Octombrie, Sfarsitul Lumii venind, ca in fiecare an , pe 2 Scene, care reunesc cei mai cunoscuti artisti de muzica electronica romani ai momentului. Asteptati-va la un Palat Ghika amenajat specific ocaziei, in care o adunare de monstri, creaturi si personaje  danseaza pana dimineata.Disco Sigaretta 
Inceput ca un blog dedicat colectionarilor de vinyl-uri, proiectul Disco Sigaretta s-a transformat treptat intr-un trio de DJ ( Rocky Siffredo, Sick Carantino & Gino Vox), cu o selectie muzicala ce include 70′s disco, italo, orientated EDM , chicago house sau afrobeat.


Disco Snagov
Prezent de ceva vreme atat pe scena locala  de clubbing cat si in numeroase proiecte muzicale, Snagov mentine si transmite energia necesara unei petreceri bune.


Charlie Boy 
Charlie Boy este deja o prezenta constanta in spatele pupitrului, fiind caracterizat inca de la inceput de spirit flexibil si de muzica de dans, ajungand acum exploreze  aria Disco, Dep House si Techno.


Bogdan 
Bogdan face ca tranzitia de la productiile experimentale la muzica Dance sa para o joaca. A mixat in deschidere pentru unii din cei mai mari Dj care ne-au vizitat  , cariera sa desfasurandu-se intre productii proprii si nopti halucinante de club.


Ok Corral 
Ok Corral a rezultat natural, in urma mai multor colaborari si a diverselor proiecte pe care cei doi le-au sustinut. Veterani ai acestei petreceri, cu adevarate show-uri explozive,  acestia aduc mereu dansul pe ring cu melodiile lor Disco sau Deep House.


Rotopercutor 
Acest duo versatil rasuna de 9 ani pe scena de muzica electronica din Bucuresti, pornind de la Hip Hop si ajungand la aria deep house, techno, slowmo si triphop.
Linia melodica este “soulful & groovy” completata de o latura foarte tehnica, organica, ce ii defineste pe cei 2.


Alt Om 
O aparitie relativ recenta, Alt om aduce un sunet foarte curat si dansabil pe ringul de dans, fiind un “crowd pleaser” cu foarte mare potential.
Stilul sau muzical trece de la deep and soulful house  chiar si pana la Hip Hop.


Logan 
Logan Fisher nu mai are nevoie de nici o prezentare. Un englez stabilit pentru o vreme in Bucuresti, Logan a fost un adevarat inovator in muzica electronica autohtona, mixand timp de cativa ani in mai toate cluburile locale.
L-am chemat special pentru aceasta noapte pentru toti cei care au dansat la un moment dat pe melodiile lui.


Giuser 
Giuser este o prezenta in cadrul Clubbing-ului romanesc de ceva timp, a carui popularitate se bazeaza pe propria selectie de beat-uri, atat de party cat si de after.


Romansoff 
Romansoff. Fondatorul labelului Raw Tools, este o noua speranta pe scena  Techno autohtona, fiind fidel muzicii de club, cu un sunet diferit fata de House-ul actual.


 Fouchat 
Unul dintre fondatorii Sunday Scoop, activ si implicat pe planul muzicii de Club Underground, Fouchat directioneaza gradul de interes al publicului catre o nisa mai putin comerciala, in prezenta lui muzica de calitate fiind o certitudine.Indie Jules 
Indie Jules este un artist roman care produce de ani buni deja si care are un palmares vast in diverse arii muzicale abordate sub diferite pseudonime. El si-a gasit timpul necesar sa produca un album care reflecta personalitate sa artistica “How Can I Look at the Moon when I have seen the Sun” si ale carui piese au fost incluse deja in dj seturile unora ca Four Tet, Nathan Fake, Matthew Dear.

- Link eveniment Facebook:

- Sponsor: GROLSCH

- Parteneri Media: Vibe FM, 1Music Channel, Pegas, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, djsets.ro, Carevasazica, Feeder.ro, GingerGroup, GetLokal, HipMag.ro, HipHopNews.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, Kudika.ro, InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Metropotam.ro, Nights.ro, Orasulm.eu, Party People, Port.ro, RoEvents, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, Tilllate, TheVandalList.com, The Party Tracker.ro, VICE.com/ro, Veioza Arte, Urban.ro, Zile și Nopti, Ziarul Ring

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis
Accesul la eveniment incepe la ora 22:00
Intrare: 20 lei toata seara.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu