19 sept. 2013

Poveste de Halloween - Lollipop Events – 26 octombrie 2013, Palatul BragadiruBucuresti, 26 octombrie 2013, ora 22:00 – Palatul Bragadiru isi deschide din nou portile pentru cea mai tare petrecere de Halloween din oras. Lollipop Events bate gongul si lanseaza a 4 a editie a evenimentului “Halloween or not…We Party”.

Anul acesta vom lua cina in familie, cu familia Addams si rudele din strainatate si vom sarbatori pe ritmuri alese, categoria hiper-premium, 5 stele, cu Brett Johnson, Piftek si TBF in sala de dans a palatului.
Brett Johnson si-a castigat reputatia pentru ritmurile complexe care imbina intr-un mod inedit stilurile house, R&B, disco, cu influente tehno. Stilul sau a atras atentia unor nume legendare ca Derrick Carter si DJ Sneak cu care a colaborat inainte de a-si lansa propriul label, Aesoteric Records, iar intalnirea cu Chez Damier l-a facut sa-si inteleaga cu adevarat chemarea. A incediat scena in cluburi ca Fabric din Londra, Cocoon din Frankfurt, White Rabbit din Beijing, DC 10 din Ibiza, dar si la festivaluri precum T in The Park din Scotia si 10 Days Off din Belgia.
Familia Addams care ne va gazdui in Ballroom a pregatit un spectacol de lumini si umbre sofisticat, iar cunoscutii casei vor incinge scena cu dansuri fantasmagorice.

Vom dansa pana vedem curcubeul care straluceste in intuneric. La capatul sau, in subsolul bantuit al palatului, un line-up de speriat va asteapta in WonderUnderWorld pentru niste experimente audio-vizuale ultra-fine. Totul intr-un decor dark, cu panze de paianjen, spirite misterioase, pisici negre si vrajitoare sexy, iar daca nu veniti pregatiti puteti oricand sa faceti o plimbare prin cimitirul de pe terasa unde va puteti picta fata sau cumpara un costum potrivit pentru marele bal.

Atentie petrecaretilor, nu va jucati cu focul, o echipa specializata de demoni imblanziti va face un show incendiar pentru voi. Echipa Lollipop a pregatit si alte surprize terrrrrribil de cool, pentru toate gusturile, chiar si cele culinare: pe terasa, la o gustare, dupa dans intens.
Trick or treat and party on! Boo!­
Dresscode: Familia Addams, Halloween, party animal.
Producator eveniment: Negru Pe Alb
Petrecere marca inregistrata Lollipop Events

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu