11 sept. 2013

♔ BOOTY CALL || COS MIR & DAR ADAL ♔Vineri, 13 septembrie, o noapte mistică cu valențe transcedentale, aurul va atârna greu la gâtul celor prezenți la Control Club să venereze nașterea unui imperiu sublim al kitsch-ului de clasă și rasă, un elogiu adus $wag-ului de coastă înălțat pe culmile plăcerii absolute de atotputernicii Cos Mir și Dar Adal.

Opulența beat-urilor împodobite exotic și încărcate erotic va încânta lasciv nimfele prezente la această preamărire a hedonismului desăvârșit, o sărbătoare contemporană a eclecticismului nobil obscur.

În timp ce Cos Mir va inunda Sala Mică cu valuri sonore orgasmice care ne vor fremăta trupurile regale într-o cosmogonie a desfătării, Radu își sacrifică însăși metamorfoza spirituală pe altarul Imperiului Nopții, devenind astfel Dar Adal, un personaj real cu puteri cosmice presărate decadent cu teluric.

Zeii negri își vor plânge aurul pierdut asupra dansului în acest miracol fonic cu intenții carnale, la care te invităm să îți sacrifici cu pasiune inocența muzicală.

Line-Up:

COS MIR
http://www.mixcloud.com/cos_mir


DAR ADAL
https://www.soundcloud.com/radu-popa-3


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu