28 aug. 2013

Local Gathering & ArtHouse Central presents Local Gathering on the Rooftop!


Local Gathering & ArtHouse Central presents Local Gathering on the Rooftop!
Vineri, 06 Septembrie, orele 20:00 / ArtHouse Central, Moldova Mall, et. 6, Iasi

Local Gathering vine pentru prima data in Iasi si striga adunarea intr-o locatie de top, si anume in ArtHouse Central, la etajul 6 al Moldova Mall. Odata reintorsi din vacanta de vara, dorim sa marcam acest moment dand tonul sezonului de toamna cu una dintre cele mai asteptate petreceri ale anului. Garantam un sunet de exceptie si distractie pe masura.

V-am pregatit un lineup complet, cu artisti care nu mai au nevoie de nicio prezentare la capitolul muzica si voie buna. Pulsam "all in" si, tot pentru prima data in Moldova, va prezentam proiectul SIT alcatuit din Cristi Cons – membru cu drepturi depline al label-ului [a:rpia:r] – si Vlad Caia, care impreuna au fondat noul label romanesc Amphia.

Urmatorul proiect muzical de care cei din Moldova nu sunt deloc straini este NoiDoi format din Barac si Dubtil. Mai departe completam lineup-ul, cum altfel decat cu artisti locali de prim plan, si anume: Zotist, Moto, Vincentiulian si Dave, care nu vor lipsi de pe scena ArtHouse Central.

Strigam adunarea mai devreme, de la orele 20:00, si stingem petrecerea dimineata tarziu, dar nu de tot, pentra ca va pregatim si un afterhour! Avand toate ingredientele pentru o petrecere de neuitat, va asteptam la Local Gathering on the Rooftop!

Line-up:

SIT
.:CRISTI CONS:.
.:VLAD CAIA:.

NOIDOI
.:BARAC:.
.:DUBTIL:.

.:ZOTIST:.
.:MOTO:.
.:DAVE:.
.:VINCENTIULIAN:.

Afterhours @ To Be Announced, starting 09:00 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Entrance: 25 lei All night / 10 lei @ Afterhours
Reservations: 0723 551 501
Accesul se va face incepand cu orele 20.00.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar se va plati din nou contravaloarea biletului de intrare.
Concursuri: Urmariti pagina evenimentului.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Don't Drink And Drive! Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!

Say no to drugs! in cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu