28 aug. 2013

bipolar (::) pres HNQO / Fabo / RAMPA / Gully / Azteca / Dinescu


bipolar (::) Continua Seria de Artisti Adusi in Premiera in Romania intr-un Showcase HOT CREATIONS & KEINEMUSIK20 septembrie 2013 – Casa Presei Libere

bipolar aduce in premiera in Romania fratii brazilieni HNQO si Fabo in cadrul unui showcase al label-ului HOT CREATIONS, patronat de Jamie Jones. Lor li se alatura de asemenea in premiera, germanul Rampa, membru al bine cunoscutelor label-uri Cocoon si Keinemusik.
Evenimentul se va desfasura pe 20 septembrie, la Casa Presei Libere, avand in warm-up pe rezidentii bipolar Razvan Dinescu si Azteca. Party-ul incepe devreme la ora 21:00, terminandu-se cu un after hours prelungit sustinut de Gully.

HNQO, bine-cunoscut pentru productii precum “Point of View”, “Pain N’ Love”, “We Do It”, “As I See”, este un obisnuit al label-ului HOT CREATIONS alaturi de fratele sau mai mic, Fabo. Printre colaborarile sale se numara nume sonore precum H.O.S.H. sau Kolombo.
Nici Fabo, nu se lasa mai prejos, cu bine-cunoscute productii precum “Where I Stand”. Cei doi vor evolua in noaptea evenimentului de pe 20, atat individual cat si intr-un back-to-back interesant.
Germanul Rampa va fi cireasa de pe tort, acesta evoluand atat individual sub label-ul KEINEMUSIK, cat si alaturi de Re.You intr-o colaborare Cocoon Recordings denumita RAR.

Biletele in avans sunt disponibile intr-un numar limitat prin www.myticket.ro, si in reteaua magazinelor Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica si agentia de bilete a Salii Palatului. Pentru cei care plaseaza comenzile online (in Bucuresti sau in provincie), livrarile se fac prin curierat.

Despre bipolar (::)  :
bipolar (::) este un nou concept nightlife pe piata din Romania, pornind la drum ca un brand de evenimente. Nascut din pasiunea pentru muzica, bipolar (::) este un proiect ambitios, initiat intre prieteni dornici sa-si lase amprenta pe scena de muzica electronica din Romania si Europa de Est

Evenimente aterioare:

·         bipolar pres. THE BIG BANG w/ Pagal, Adrian Eftimie, Razvan Dinescu, Azteca @ Club Midi

·         bipolar pres. mobilee meets Bucharest w/ Sebo K, Adrian Eftimie, Razvan Dinescu, Azteca @ Kristal Glam

·         bipolar & Double Damage pres. REBELLION – ROOFTOP RAVE w/ jozif, Pagal, Kool, Dubsons, Nu Zau, zece, Alin Stoica, Manole @ SUN SENSATIONS ROOFTOP CLUB

·         bipolar pres. SUNNY SUMMER NIGHTS w/ Tube&Berger, NiCe7, Stefan Biniak, Optick, Gully, Azteca, Dinescu @ SUN SENSATIONS ROOFTOP CLUB


·         bipolar pres. POOL series w/ Santé, Frank Lorber, Pagal, Gully, zece, Alin StoicaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu