2 aug. 2013

Behind Closed Doors second editionIncendiarul duo mexican, Climbers, head-liner pentru cea dea doua editie Behind Closed Doors by Anonymous, ce va avea loc in week-end-ul 10-11 august

    Dupa succesul rasunator pe care l-au avut cu prima petrecere din seria Behind Closed Doors, Anonymous pregatesc deja urmatorul eveniment, care va avea loc in week-end-ul 10-11 August, in aceeasi locatie, care a facut furori. Daca la primul event s-a mers pe un line-up 100% romanesc, de aceasta data  invitati ca si head-lineri vor fi nimeni altii decat compomentii Climbers, care si-au format un public numeros in randul ascultatorilor de muzica electronica din Romania. Dupa o vara spectaculoasa cu gig-uri de vis in cluburile din Moscova, Paris, Londra, Barcelona sau Ibiza, Climbers fac o oprire si in Bucuresti, pentru evenimentul Behind Closed Doors.
Ca si in cazul primei editii, anumite elemente raman neschimbate. Cum ar fi: durata evenimentului. Acesta se va intinde pe perioada a 24h, incepand sambata 10 august la ora 14:00 pana duminica 11 august, ora 14:00. 

    Mexicanilor li se alatura o lista lunga si extrem de interesanta de artisti romani, dupa cum urmeaza: Negru [Circo Loco DC10], Kool [Funky Business], Gully [Funky Business], Victor Stancov [Soulfooled Records], Alex & Mircea Babescu [Funky Business], Nocturno [Funky Business], Audiopulse [Funky Business], Nusha [Loco Records/ All Time Clubbing], Dani Mihalache [Funky Business] , Paul Damixie [HaHaHouse]


Cum va mentionam si mai devreme, locatia evenimentului va ramane aceeasi, vila Anonymous din padurea Cernica.In ceea ce priveste bilete de acces, acestea se pot achizitiona din urmatoarele puncte de vanzare:

Magazinul New Funky Fashion
Str.Batistei Nr.15
Program Luni- Sambata-  09:00- 18:00

In reteaua My Tickets www.mytickets.ro

Frame Club  de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 22:00
Blvd. Magheru, nr 38
Program Luni-Duminica- 10:00-22:00
Dj Super Store
Str Scoala Ciocanu nr 3-5, Sector3,Bucuresti, 
Program showroom Luni - Vineri - 10.30 - 18.00

Pentru mai multe informatii referitoare la acest eveniment, accesati pagina de Facebook https://www.facebook.com/events/700044623345885/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu