4 iul. 2013

The Mission pres - Ferry Corsten & Markus Schulz - New World Punx


The Mission aduce din nou o premieră în România! Doi dintre cei mai iubiți DJ-i internaționali de muzică trance, Ferry Cosrsten și Markus Schulz, vin pe 7 septembrie, la Arene Romane, București, cu un show back-to-back electrizant. New World Punx este numele celui mai nou proiect muzical al celor doi artiști, o combinație inedită de sunete punk îmbinate cu stilul melodic, euforic al trance-ului. Lineup-ul va fi completat de doi DJ locali Snatt&Vix.

Chiar dacă producțiile lor muzicale sunt distincte, Schulz și Corsten au reușit să creeze o lume a sunetelor cu totul diferită, atunci când au început colaborarea pentru New World Punx (NWP). Dj-seturile proiectului NWP sunt puternice și pot fi descrise ca o furtună de ritmuri care a stârnit interesul consumatorilor de muzică tech-savvy din întreaga lume. Numele provine de la hitul lui Markus Schulz - "The New World" și imnul lui Ferry Corsten - "Punk".

Originar din Rotterdam, Olanda, Ferry Corsten a fost votat în mod constant ca unul dintre cei mai buni DJ din lume de către toate sondajele revistelor de specialitate, Corsten are șapte albume de studio și peste 21 de ani de experiențâ în acest domeniu.

Și Markus Schulz deține titlul de cel mai bun DJ American, între anii 2012-2013, în urma voturilor acordate de cititorii revistei Times, reușind în ultimii 10 ani să dea o identitate personală stilului progressive, trance și house.


BILETE IN AVANS: 45 RON
- Online (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional.
- Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1.000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
Alte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi ), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.
BILETE LA INTRARE: 60 RON

Pentru rezervări va rugăm sunați la: 0733 627 846
GRUPURI DE TURIȘTI: rodica@solsticetravel.ro
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT  INTERZIS! VA RECOMANDĂM SĂ AVEȚI UN ACT DE IDENTITATE LA VOI PENTRU CONTROL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu