9 iul. 2013

The Mission Dance Weekend 2013


The Mission vă provoacă la o nouă experiență Dance Weekend, pe 9 şi 10 august 2013, care se va desfășura așa cum v-ați obișnuit pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari. Din line-up nu vor lipsi Booka Shade - live și Telepopmusik- live, dar si mai multe dj seturi printre care si cele ale lui Joris Voorn, Davide Squillace, Giuseppe Ottaviani si alte câteva surprize.
Booka Shade revine în România la Dance Weekend Ediția 06. Duo-ul format din Walter Merziger și Arno Kammermeier, doi producatori originari din Germania (Berlin) lucrează împreună din anii ’90. Astăzi sunt artiștii de bază de la casa de discuri Get Physical, alături de M.A.N.D.Y.
Festivalul îi aduce pentru prima dată pe litoral pe francezii de la Télépopmusik, în formulă live, trupă nominalizată la Grammy Awards, la categoria “Best Dance Track”. De-a lungul timpului, muzicienii Télépopmusik au colaborat cu Janet Jackson şi au ajuns în topul celor mai bine vândute albume franceze.
Joris Voorn este unul dintre numele cu greutate din lumea muzicii eletronice la nivel mondial. Artistul olandez şi-a început experienţa ca DJ din 1997, însă 2009 a fost anul în care popularitatea lui a explodat. Atunci a lansat compilaţia “Balance 014″, ce conţine aproximativ 100 de piese într-un dublu CD. Singurul care se mai laudă cu o asemenea performanţă este Richie Hawtin.
Producătorul Davide Squillace va ajunge la Dance Weekend cu un dj set asemanator celui de la clubul Space din Ibiza, unde pe 6 august 2013 va mixa alături de Carl Cox.

Despre artistul Giuseppe Ottaviani se poate spune că mixează și produce muzică trance de peste 12 ani. Italian de origine, Dj-ul a contribuit la mișcarea curentului trance prin anthem-urile lansate de-a lungul vremii, printre care amintim și Dreamland, Spaceflower EP, Butterfly, Casino Connected și super-hitul Free Fall, care i-au adus numeroare premii naționale și internaționale.
BILETE
□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□
BILETE IN AVANS: [ 17 Iunie - 10 Iulie ]
□□ PACHET DAY 1 & DAY 2 - 50 lei
□□ DAY 1 - 30 lei / DAY 2 - 30 lei 
□□ VIP - 80 lei

BILETE IN AVANS: [ 11 Iulie - 8 August ]

□□ PACHET DAY 1 & DAY 2 - 70 lei
□□ DAY 1 - 40 lei / DAY 2 - 40 lei 
□□ VIP - 80 lei


□□ Online National si International – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international)

□□ Direct - Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos.
Lista completa a celor peste 1000 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

□□ Alte puncte de vanzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Grivitei, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis. 

BILETE LA INTRARE:
□□ DAY 1 - 60 lei / DAY 2 – 60 lei
□□ VIP : 80 RON

□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□

PENTRU REZERVARI MESE VA RUGAM SA SUNATI LA 
: 0733 627 846 :

□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! VA RECOMANDAM SA AVETI UN ACT DE IDENTITATE LA VOI PENTRU CONTROL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu