15 iul. 2013

bipolar (::) pres: Santé / Frank Lorber / Pagal / Gully / Alin Stoica / zecebipolar (::) continua seria evenimente ROOFTOP, cu bine-cunoscutele agentii Cocoon si Desolat

Santé / Frank Lorber / Pagal / Gully / Alin Stoica / zece
2 august 2013 – SUN SENSATIONS ROOFTOP CLUB


bipolar(::) continua seria de artisti adusi in premiera in Romania, de aceasta data fiind vorba de bine-cunoscutul artist Desolat si Cocoon, Santé, completat de veteranul Cocoon, Frank Lorber. Line-up-ul este intregit de mai multi artisti romani, printre care Pagal, Alin Stoica, zece si Gully.

Party-ul este programat pentru 2 AUGUST pe ROOFTOP in cadrul SUN SENSATIONS CLUB, incepand la apus si terminandu-se cu un after lung in zori.
Indelung asteptatul german, Philipp Maier aka Santé, vine pentru prima data in Romania pe 2 august. Orice clubber impatimit cunoaste cel putin o productie a lui Philipp, datorita faptului ca multi DJ ii folosesc piesele in mod repetat. Santé este totodata un obisnuit al cluburilor Weekend, Watergate, Violet Berlin, Robert Johnson, 

Fabric London, cat si festivalurilor SONAR BARCELONA sau WINTER MUSIC CONFERENCE MIAMI. Un producator recunoscut, Santé a scos cele mai notabile release-uri in cadrul respectatelor label-uri Desolat si Cocoon. In acest an, Philipp este rezident in cadrul faimosului club Sankeys Ibiza, facand parte totdata din seria de party-uri ViVa Warriors, organizata de Steva Lawler in aceeasi locatie.

Completand line-up-ul, veteranul Cocoon Records, Frank Lorber, a reprezentat in ultimii 20 de ani o parte integrala a muzicii underground din Frankfurt. De altfel germanul a devenit cunoscut printr-o rezidenta in clubul OMEN din acelasi oras, dupa care ani la rand a devenit un obisnuit al marilor festivaluri precum “I LOVE TECHNO”,  “LOVE MUSIC FESTIVAL” sau “MYSTERYLAND”.
Impreuna, duo-ul german, Santé si Frank Lorber au lansat recent un EP din 3 piese plus un bonus track sub label-ul Cocoon, intitulat RESISTANCE.

Evenimentul, ce va avea loc pe ROOFTOP, in incinta SUN SENSATIONS CLUB, va incepe la apus, ora 20:00, cu un line-up romanesc compus din artisti precum Pagal, Alin Stoica, zece si Gully. Party-ul se va termina cu multa voie buna, cu un after lung in zori, unde petrecaretii vor fi incantati sub lumina primelor raze de soare.

Despre bipolar (::)  :
bipolar (::) este un nou concept nightlife pe piata din Romania, pornind la drum ca un brand de evenimente. Nascut din pasiunea pentru muzica, bipolar (::) este un proiect ambitios, initiat intre prieteni dornici sa-si lase amprenta pe scena de muzica electronica din Romania si Europa de Est

Evenimente anterioare:
bipolar pres. THE BIG BANG w/ Pagal, Adrian Eftimie, Razvan Dinescu, Azteca @ Club Midi

bipolar pres. mobilee meets Bucharest w/ Sebo K, Adrian Eftimie, Razvan Dinescu, Azteca @ Kristal Glam

bipolar & Double Damage pres. REBELLION – ROOFTOP RAVE w/ jozif, Pagal, Kool, Dubsons, Nu Zau, zece, Alin Stoica, Manole @ SUN SENSATIONS ROOFTOP CLUB


bipolar pres. SUNNY SUMMER NIGHTS w/ Tube&Berger, NiCe7, Stefan Biniak, Optick, Gully, Azteca, Dinescu @ SUN SENSATIONS ROOFTOP CLUBNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu