19 iun. 2013

UPDATE BACKYARD WEEKEND!Rise and Shine !

Backyard Weekend schimbă locaţia de zi la Institutul Francez şi oferă un Meet&Greet cu artiştii prezenţi.

Organizatorii festivalului au decis să mute târgul fashion Absolutely Fabulous Magazine, vinyl-urile Misbits, echipamentele celor de la DJ Superstore şi să reîntindă masa cu dulciuri de la Prăjiturie, supe fresh, smothies frufru şi cosmeticele bio-organice de la Olivo. 

Din motive de ordin logistic locaţia curţii interioare a Casei Universitarilor se va schima cu cea a Institutului Francez (Bd. Dacia, nr. 77) sâmbătă 22/06 şi duminică 23/06 de la ora 11:00. Aici vom găsi proiecţiile de scurtmetraje în Sala de Cinema Elvira Popescu. Mai multe detalii despre scurtmetrajele prezente găsiţi pe pagina oficială de Facebook @Backyard Weekend.

Se anunţă şi o mare surpriză pentru cei care şi-au manifestat din timp suportul pentru artiştii lor preferaţi şi s-au pregătit pentru eveniment cumpărându-şi biletul, un MEET&GREET cu oricare dintre artiştii prezenţi în cele două seri de dans.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la concurs este să postezi pe Facebook o poză cu biletul achiziţionat şi să adaugi un tag către pagina de Facebook @Backyard Weekend. Nu uita să menţionezi care dintre artişti este preferatul tău şi eşti interesat să îl cunoşti.

Dacă nu ai achiziţionat deja biletul, grăbeşte-te, îl găseşti în oricare din reţelele MyTicket, Eventim, Blt.ro, Biletoo.ro sau Online pe www.myticket.ro, www.eventim.ro,www.blt.rowww.biletoo.ro şi în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librăriile Humanitas, Cărtureşti, Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu şi pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Romane şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu