6 iun. 2013

PLAYGROUND 2013


O vorba înțeleaptă spune că oamenii nu renunță la joacă pentru că îmbătrânesc. Îmbătrânesc pentru că uită să se joace.  De 5 ani  insistăm să va reamintim asta, la începutul  fiecărei veri. Chipurile voastre zâmbărețe ne-au spus în fiecare an că am reușit, măcar pentru o noapte, să trezim copilul din voi.
 
 Ediția de anul acesta este una cât se poate de specială. Și asta pentru că în materie de muzică credem cu tărie că lineup-ul este unul de poveste.: Fumiya Tanaka, Praslesh (Raresh b2b Prâslea), Sammy Dee, Laylla Dane și Dan Andrei. De visuals responsabil va fi Cote, un personaj foarte drag nouă și care nu mai are nevoie de nicio prezentare. 

Sâmbătă, 29 iunie, de la 22:00, la Arenele Romane: noi, ei și voi.FUMIYA TANAKA
(Sundance, Perlon – Tokyo / Berlin)


Cu o carieră de peste 15 ani la activ, un pioner al muzicii techno, DJ-ul și producătorul Fumiya Tanaka continuă să-și impresioneze publicul și colegii de breaslă cu orice proiect în care se implică și orice release pe care îl semnează.Deși a călătorit constant și este recunoscut pentru seturile-maraton, artistul de origine japoneză se află în spatele unor proiecte precum Karafuto și Individual Orchestra,  lansează în continuare piese la label-uri ca Perlon și Tresor, remixează și colaborează cu unele dintre cele mai respectabile nume – precum Ricardo Villalobos.
Publicul român a avut plăcerea de a-l asculta prima data pe Fumiya la ediția de vara trecută a festivalului Sunwaves, la care a mixat alături de Rhadoo în cortul Red Bull Music Academy. În așteptarea sosirii lui Fumiya la București, cele două părți ale setului de la Sunwaves se pot asculta pe RBMA Radio.

Fumiya Tanaka la Sunwaves (August 2012) via Red Bull Music Academy Radio
Partea 2 – www.rbmaradio.com/shows/fumiya-tanaka-live-at-sunwaves-2012--2 PRASLESH (RARESH & PRASLEA)
(Understand / [ar:pi:ar] – București)


Praslesh înseamnă Praslea și Raresh, una dintre cele mai importante și reprezentative imagini ale curentului pe care presa internațională și iubitorii de muzică l-au numit „The Romanian Sound”.
Cei doi DJ și-au unit forțele în spatele proiectul Praslesh în urmă cu doi ani, iar primul EP la care au lucrat împreună sub acest nume,  „Out of Time”, a fost lansat în ianuarie 2012 la label-ul de origine română Understand.
Între zeci de gig-uri la cele mai mari festivaluri și cluburi din lume, suntem onorați că vom asculta împreună sound-ul underground specific Praslesh la Playground.

Praslesh (Raresh vs Praslea) – Groove on Radio Podcast (Decembrie 2012)
www.mixcloud.com/grooveonradio/smoothy-grooves-18-dec_2012-praslesh/


SAMMY DEE
(Perlon / Ultrastrech) 

www.sammydee.com

Cu o carieră de peste 20 de ani în industria muzicii electronice, Mario Radecki alias Sammy Dee și-a construit și consolidat reputația de artist inovator al muzicii techno de calitate. Cu un sound eclectic și educativ, după câteva serii de petreceri pe la sfârșitul anilor ‘80 în Kassel, Sammy Dee se relocalizează în Berlin, orașul ce continuă să îl inspire până astăzi, și devine rezident Panorama Bar și Robert Johnson.În 2002 artistul debutează cu albumul "Pony Slaystation" la unul dintre cele mai apreciate label-uri de specialitate, Perlon. Împreună cu Zip formează proiectul Pantytech și găzduiesc una dintre cele mai importante serii de petreceri - "Get Perlonized" în clubul Panorama Bar din Berlin.Mereu în încercarea de a-și depăși limitele, călătorind în timp și în spațiu, toți acești ani de experiență își spun cuvântul: sound-ul Sammy Dee este capabil să creeze cu adevărat o "călătorie muzicală".             

Mix Sammy Dee - Tapedeck ,Space Hall-Berlin-24.03.2011
Mix Sammy Dee – Phonanza Fm- 26.08.2011

Laylla Dane, DJița de origine bulgară revine în București la cea de-a cincea ediție a Playground.
Pasiunea pentru muzică a făcut-o să valorifice proiectele în ceea ce privește cariera de DJ și a ambiționat-o să privească spre viitor. Laylla promite, ca întotdeauna, un set techno cu influențe house și o selecție muzicală de poveste.

Mix Laylla Dane - Laylla Dane, Bosha & Garo - b2b live at Artmospheric Festival, 07-2012
Mix Laylla Dane – January 2012
https://soundcloud.com/laylladane/laylla-dane-jan2012


DAN ANDREI
(Jesus Loved You / [ar:pi:ar] - București)


Dan Andrei este una dintre aparițiile cele mai surprinzătoare ale ultimilor ani, un DJ și producător ambasador al muzicii techno “made in Romania”. Această apariție nonsalantă și revigorantă în spațiul muzical house, este influențată de rock, rock, hip hop, soul, funk și trip hop, în ciuda zonei electronice în care “activează”. Între datele turneelor Europene, Dan Andrei petrece foarte mult timp în studio și a lansat deja EP-uri la label-uri ca Be Chosen, Kurbit, Jesus Loved You și, cel mai iubit label de origine română, [ar:pi:ar].
În așteptarea unui posibil album semnat Dan Andrei, un material discografic la care visează, cel mai probabil, toți fanii și membrii scenei electronice mondiale, îl ascultăm la Playground.


BILETE:


IN AVANS - 25 LEI

- Online national și internațional prin comandă la www.bilete.ro cu livrare la domiciliu prin curierat (pe întreg teritoriul României) sau prin e-ticket.

- Direct din oficiile Poștei Române și din magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”.
Lista completă a celor peste 720 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: www.bilete.ro/partners.asp

Direct din oficiile Postei Romane si din magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”. Lista completa a celor peste 720 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

LA INTRARE - 35 LEI

LA VIP LOUNGE / BACKSTAGE LOUNGE - 50 LEI

Pentru bilete VIP și / sau rezervări mese  vă rugăm sunați la (+40) 733 097620


Pentru detalii sau parteneriate media vă rugăm contactați Patricia@Guest-House.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu