8 mai 2013

‘visul unor dimineți de mai’


                                


     Pe cat de mult l-am așteptat,  pe atât de mult ne-am bucurat de el.Care el? Festivalul, despre care se tot vorbește de câteva zile încoace, atracția a mii de străini, care au plecat de la noi cu un puternic sentiment de satisfacție,  deoarece Sunwaves (căci despre el vorbeam) le-a oferit absolut tot ce se putea obține de la un festival  de gen.

     Sunwaves este deja un cult, cult cu simpatizanți din ce în ce mai numeroși,  un cult care oferă mai mult de la an la an. Amfitrionii celei de-a 13 înfățișări au fost  R. Hawtin și Villalobos care sunt daca vreți stâlpii de rezistență ai festivalului, dar când adaugi nume ca ZIP,  Sonja Moonear, a:rpia:r, Marco Carola, Cabanne și mulți alții, creezi poate unul din cele mai bune line-up-uri  posibile la momentul actual.

     Petrecerea a debutat joi noapte, cu deja tradiționalul pre-party, Cabanne, Kozo și Lowris fiind respunsabili cu muzica, continuând vineri și sâmbătă noapte cu petrecerile pe timp de noapte, cu cele doua scene deja binecunoscute.
Dar nu pe  ‘night time party’ vrem sa ne concentrăm, sau să facem vre-o recenzie a festivalului, ci pe ceea ce a reusit să ne transmită ‘magicul’ afterparty, sau daytime party unde pur și simplu  ‘corola de minuni a marii’ a preschimbat festivalul în…‘altceva’.Vremea incredibilă, marea cu a ei briză de neprețuit, nisipul parcă de aur și muzica, se împleteau într-un amestec  de…frumos.

Lumea parea că traiește pentru festival, și festivalul că traiește pentru a-și servi invitații.Exact așa e.Asta e menirea lui.Nimic nu este mai important, ca un zâmbet sincer, și sentimentul ăla de libertate pe care parcă nisipul ți-l perfuzează direct în sânge.


Și ești…liber.


Sunwaves a reușit asta, a reușit să unesca oameni.Mai rămâne doar să mulțumim tuturor celor care fac posibil acest festival an de an.Și nu în ultimul rând artiștilor.Iar despre prestația lui Rhadoo, numai spunem nimic că ‘vorba multa saracia omului’.
Ză end!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu