13 mai 2013

Claptone@Gaia Boutique - Only For U by Anonymous
Fenomenul numit Claptone, va mixa  vineri 24 Mai, in club Gaia Boutique, in cadrul super evenimentului Only For U by Anonymous

Dupa un 1 Mai de senzatie, ne reintoarcem privirea catre scena de clubbing din Bucuresti, unde dupa o bine meritata pauza, tocmai buna  pentru a ne  incarca bateriile, ne dam intalnire vineri, 24 Mai, in club Gaia Boutique, pentru inca un super eveniment sub brand-ul Anonymous, cu nimeni altul decat fenomenul Claptone.

Alaturi de Claptone, vor mai urca la pupitru rezidentul clubului Gaia Boutique, Search Dip si noua revelatie bucuresteana Nocturno.  Un moment special al serii, il reprezinta act-ul live pe  care ni-l va oferi Minola. Pe Minola ati putut-o asculta live in cadrul primului eveniment de lansare al brand-ului Anonymous, Only 300. La fel ca si in cazul seriilor de pretreceri, Only 300, la event-urile Only for U, se pune accentul deopotriva pe muzica de calitate, cat si pe participantii la eveniment, care vor fi atent selectionati la intrare.
Minola live act @ Only 300 w/ Teenage Mutants @ Collage


Anul 2012, a fost anul de varf pentru Claptone, care prin piesa sa ”Cream” a reusit sa domine, scena muzicii electronice. Piesa  a devenit instant un hit, reusind sa se claseze in varful topurilor din Beatport si RA. Dupa “Cream” au urmat multe alte piese, la fel de unice prin sound-ul lor deep & woozy. Amintim aici, EP-ul “Night & Fire”.

Pana in prezent, releasurile Claptone, au fost lansate la influentul label nemtesc, Exploited si s-au bucurat de sustinerea multor DJ-ii, printre care  Pete Tong, DJ Sneak, Soul Clap, DJ Hell etc.
Ultimul release “Wrong” ce contine si piesa “No eyes”, se bucura deja de atentia clubberilor din Romania, si numai.

Claptone –No Eyes
Indiferent cine este acest personaj mistic Claptone, pentru ca in cazul in care nu stiati, identitatea lui Claptone, nu a fost dezvaluita niciodata, acesta mixand in spatele unei masti vieneze, tot ce conteaza este ca acesta continua sa faca muzica, evolueaza si revolutioneaza in acelasi timp, explorand sound-uri noi si gasindu-si inspiratie in cele mai oculte civilizatii, de mult disparate.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu