2 apr. 2013

t e a r d r o p s prezinta: Dan Ghenacia + Negru + Victor Stancovt e a r d r o p s bifeaza urmatorul eveniment pe 12 Aprilie in Club Kristal cu un nume mare al muzicii electronice, Dan Ghenacia. Printul neincoronat al scenei underground din Paris, legenda vie a cluburilor din intrega lume, ne promite o noapte de emotie si o selectie muzicala unica. Bun prieten cu Shonky si Dyed Soundorom, alcatuiesc impreuna Apollonia. Trio-ul tine capetele de afis pentru cele mai mari evenimente ale anului din care putem enunta:  EXIT, Miami WMC, OFF Sonar Barcelona, We Are FSTVL Anglia,  Futur Festival Torino si multe altele ce vor fi anuntate
Dan Ghenacia este rezident veteran al Circo Loco si DC10 Ibiza si este renumit pentru seturile sale ce se intind lejer si pana la 6 ore. Ne asteptam ca talentul si entuziasmul artistului francez ne vor face sa dansam si dupa ce va rasari soarele.
Al doilea invitat al serii este tot un rezident DC10, romanul Negru. Artistul Youth Invasion se bucura de un val de succes ce il poarta prin cluburile europene, dar mai ales avem ocazia sa il vedem din ce in ce mai des pe afisele Circo Loco.
Asa cum ne-au obisnuit cei de la t e a r d r o p s, noaptea de vineri, 12 aprilie va fi incalzita de tanarul si talentatul Victor Stancov, un nume de care vom auzi cu siguranta din ce in ce mai des.
Ne asteapta o noapte magica de care ne vom aminti cu zambetul pe buze.

Mai multe informatii gasiti aici:  http://on.fb.me/Xn7zR8
 Vineri, 12 Aprilie, Club Kristal


Line-up: Dan Ghenacia [ Apollonia, DC10, Circo Loco ]


 Negru [ Youth Invasion, Cecille, DC10, Circo Loco ]


 Victor Stancov [ Soulfooled, t e a r d r o p s ]Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu