19 apr. 2013

Inimioară pentru Niki @Kristal Club - 26 AprilieVineri, 26 Aprilie 2013 clubul Kristal vă cheamă să dăruiți o inimioară pentru Niki.

Clubul Kristal organizează în data de 26 aprilie un eveniment caritabil pentru a o ajuta pe Nicol, o fetiță de șase ani și jumatate, care a trebuit să se lupte de când a venit pe lume cu un diagnostic dur. La o săptămână de la naștere ea a primit verdictul: ventricul unic tip VS cu dublă cale de intrare și transpoziție de vase mari, aceasta însemnând o malformație congenitală a inimioarei cu care n-ar fi supraviețuit fără o intervenție chirurgicală urgent.

Dupa două operații pe cord, Nicol încă trebuie să urmeze tratamente foarte stricte, să meargă la controale în Spania, și să suporte o a treia operație, și speră ultima, până la sfârșitul anului. În timp ce unii copii de vârsta ei visează la jocuri noi, Nicol visează să se facă bine. Clubul Kristal organizează acest eveniment, de la care vor fi donate toate încasările, în speranța ajutării ei în recăpătarea copilariei.


Pentru această cauză ni se alătură Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Mahony & Nusha, Alex & Mircea Babescu, Moonsound, Nocturno și Audiopulse.LINE-UP COMPLET:
❆❆❆
ADRIAN EFTIMIE
❆❆❆
ROSARIO INTERNULLO
❆❆❆
MAHONY
❆❆❆

NUSHA 
❆❆❆
ALEX & MIRCEA BABESCU
❆❆❆
MOONSOUND
❆❆❆
NOCTURNO
❆❆❆
AUDIOPULSE
❆❆❆ 

KRISTAL CLUB
Regina Elisabeta nr. 34
TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu