22 apr. 2013

Double Damage si Club Kristal prezinta SOLOMUN la Arenele Romane din Bucuresti – vineri 28 iunie 2013
   Dupa ce in 2012 ‘step into the light w/ SOLOMUN’ by DOUBLE DAMAGE a fost votat unul dintre cele mai bune concepte de party-uri la Nights Awards, ‘king’ SOLOMUN revine in Bucuresti pentru prima data in 2013, pe data de 28 iunie, in cadrul unui eveniment DOUBLE DAMAGE outdoor de anvergura, intr-o locatie pe masura: ARENELE ROMANE din Bucuresti.
Alaturi de de indragitul owner al label-ului Diynamic Music ce a fost desemnat DJ-ul si producatorul anului 2012, in pupitru ii regasim pe sarmantul jozif – genialul producatorul britanic aflat sub aripa protectoare a lui John Digweed si DJ crew-ul DOUBLE DAMAGE format din Pagal, Dubsons, Nu Zau si Manole.

   O petrecere nonconformista in cadrul careia ne reintalnim cu KING SOLOMUN, proaspat desemnat  rezident al Pacha Ibiza in 2013 cu al sau concept ‘SOLOMUN+1’ si  poate cel mai premiat artist al anului 2012: 'Cel mai bun producator al anului’ - in cadrul Ibiza DJ Awards, 'Cel mai bun DJ din 2012' conform respectatei publicatii britanice Mixmag Magazine, ‘Cel mai bun DJ international’ in cadrul Cool Awards din Brazilia si autorul celui mai bun concept de petreceri din Ibiza, ‘Diynamic Neon Nights’ la Sankeys.


BILETE IN AVANS:  
32 LEI - se pot achizitiona prin reteaua www.myticket.ro , accesul cu aceste bilete in locatie se poate face la orice ora. 
BILETE LA INTRARE:
 30 lei pana la ora 12:00
40 lei dupa ora 12:00
REZERVARI MESE: 0722 795 184

SOLOMUN  [ diynamic owner ] ||||||||   ||||||||Este cel mai hot producator al momentului. Fara modestie.  Are un sound insuportabil de ‘addictive’ si un sarm aparte resimtit in fiecare din cele peste o suta de productii scoase in anii ce au trecut. Este un vizionar al naibii de consecvent si un tandru psiholog al beat-urilor.  Un dj si producator care dicteaza tendinte. Track-urile sale precum ‘something we all adore’, ‘kackvogel’,  remix-ul pentru  ‘Around’[ Noir&Haze] sunt deja clasice ‘mood lifters’ pentru multi dintre noi. 
Un artist genial, Solomun se identifica cu ascensiunea si transformarea totala a deja consacratului label german Diynamic fiind cel care a descoperit si a propulsat prin agentia sa tineri producatori  precum David August, Karmon, NTFO.

In vara lui 2012 puncteaza la capitolul imagine cu unul dintre cele mai bune concepte ale sezonului in Ibiza: Diynamic Neon Nights - showcase desfasurat saptamanal in celebra locatie Sankeys. Pleaca din insula cu titlul de 'cel mai bun producator al anului' si termina 2012 en-fanfare, fiind desemnat 'cel mai bun dj al anului' de catre revista britanica Mixmag Magazine.

jozif [ crosstown rebels / bedrock ]  jozif …  acest gentleman britanic pus pe fapte mari de cativa ani incoace. Este rebel cu acte in gasca Crosstown si un oaspete necontenit in show-urile legendarului John Digweed, mentorul sau. Ne-am cunoscut la primul eveniment DOUBLE DAMAGE, ne-am revazut la evenimentul aniversar de 1 an, iar Romania pare o gazda buna pentru distinsul artist britanic, bifand gig-uri la Sunwaves 12, Kristal Club, Club Berlin, MNAC, Zambara, Mooskea.

Sound-ul sau organic a facut inconjurul globului in 2012, bifand o rezidenta la celebrul Space Ibiza si mixand in cele mai tari locatii alaturi de John Digweed, iar la inceputul lui 2013 iese pe piata cu un material aparte, unul dintre cele mai apreciate release-uri ale inceputului de an, Balance 023, pe care apare cu doua productii hipnotizante, BT’s 3 si BT’s 5.

Asadar, dupa o primavara carismatica in care ne-am reintalnit cu Pan-Pot, emblematicii artisti de la Mobilee, si i-am ascultat in premiera in Romania pe rasfatatii The Martinez Brothers, va invitam pe 28 iunie sa luati parte la un DOUBLE alaturi de ‘king’ SOLOMUN la cea mai emblematica locatie de petreceri outdoor din Bucuresti, Arenele Romane.

Prepare for a real Double Damage at Arenele Romane w/ SOLOMUN!
REZERVARI MESE: 0722 795 184

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu