12 mar. 2013

David August la Kristal Club
David August vine in premiera in Romania la Kristal Club

La sfarsitul lunii martie gustam din sound-ul romantic al unuia dintre cei mai talentati DJ si producatori din noul val: DAVID AUGUST. Avand in spate unul dintre cele mai importante label-uri europene, Diynamic, tanarul artist german pregateste lansarea albumului TIMES cu un gig exclusiv pre-release la Kristal Club, pe 30 martie alaturi de OK Corral, Manole si Vlad Fugaru.

EVENT FB: https://www.facebook.com/events/480327892031573/

August. David August. In cele din urma ne intalnim cu acest ‘wonder kid’ al scenei germane, un real talent care emana naturalete si maturitate prin tot ce face, desi are putin peste 20 de ani.  Nu se dezice de mentalitatea germana si cauta perfectiunea pretutindeni, respirand muzica prin toti porii. Este originar din Hamburg, insa locuieste si studiaza in Berlin, urmand un program de competente tehnice si cunostinte muzicale in cadrul Universitatii de Arte locale. Constiincios.

Este un producator ce se redescopera pe zi ce trece, un vizionar in devenire, reusind prin release-urile sale sa aduca un strop de romantism si fantezie scenei actuale. Cariera lui este strans legata de Diynamic, label unde a semnat trei dintre cele mai apreciate release-uri ale sale, EP-urile 'Instant Harmony’, ‘Peae Of Conscience’ si ‘You Got To Love Me’, urmand ca in luna aprilie 2013 sa iasa in prim plan cu cel de-al patrulea, unul dintre cele mai asteptate materiale ale anului 2013, albumul de debut - TIMES. Cu suport din partea owner-ului Diynamic - Solomun.  

Sound-ul sau romantic este o semnatura distinct a label-ului Diynamic, fiind etalat in randul celor mai importante festivaluri si cluburi de profil din lume, fie ca vorbim de Tomorrowland, Awakenings, The Garden Festival, Melt! sau in cadrul celebrelor showcase-uri Diynamic care au facut zgomot pe intreg globul in 2012.
August. David August. Pe 30 martie in premiera in Romania la Kristal Club, cu un gig exclusiv la Kristal Club, doar cu o saptamana inainte de lansarea albumului sau de debut ‘TIMES’.

TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84
LINE-UP COMPLET
KRISTAL CLUB
Regina Elisabeta nr. 34
TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu