8 feb. 2013

AFTER ALL ... THERE's THE AFTER PARTY!AFTER ALL ... THERE's THE AFTER PARTY!


Rezidentul Circoloco ANDREW GRANT este invitat la un ‘afterhours special’ in Kristal Club – sambata, 23 februarie, 04:00 AM
Dupa ce la after party-ul din decembrie am dansat pana dupa-amiaza tarziu cu Guy J, Kristal Club continua seria de after party-uri ce au ca invitati nume sonore de pe scena internationala.

Asadar, sambata dimineata23 februarie, incepand cu ora 04:00 AM, Kristal Club aduce in Bucuresti sound-ul ‘afterhours’-ului din Ibiza, avandu-l ca invitat special pe rezidentul CIRCOLOCO – ANDREW GRANT.  Alaturi de el, colegul sau de la DC10 - Negru ,  impreuna cu  tanarul Kiddo vor asigura o tranzitie ‘smooth’ catre acel ‘ island vibe’ autentic marca Circoloco.   

Kristal Club & Nights.ro special promotion: Cauta bratarile norocoase ce iti garanteaza accesul gratuit la ‘after’ si tine minte ca dimineata devreme se merge la Kristal Club!  AFTER ALL ... THERE's THE AFTER PARTY!

Dupa o vara lunga la Ibiza, party-uri Circoloco memorabile in toata lumea si mai recent la déjà celebrul BPM Festival din Mexic, in 2012 Andrew Grant puncteaza releas-uri la label-uri precum Suppplement Facts, My Favorite Robbot, Barraca, precum si colaborari cu artisti fresh precum Amiralli [Crosstown Rebels], pentru sentimentalul ‘rework’  al track-ului ‘Has to be love’.
Asteapta-te sa asculti DJ-ii tai preferati de ‘main’ la ore matinale si pregateste-te pentru niste seturi cu totul speciale, pentru ca la AFTER ALL ... THERE's THE AFTER PARTY! petrecerea incepe dimineata devreme  si se termina … neasteptat de tarziu!
Enjoy your mornings responsibly!

SAT*23 februarie* 04:00 AM
INTRARE: 20 LEI

Adrew Grant [ circoloco / DC10 ]

Negru [ circoloco / DC10 ]

Kido [ Funky Business ]
Enjoy your mornings responsibly!


KRISTAL CLUB
Regina Elisabeta nr.34
REZERVARI: 072 795 184Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu