22 ian. 2013

DADDY G (MASSIVE ATTACK DJ SET) @Atelierul De Productie [The Fresh]01FEBRUARIE2012
ATELIERUL DE PRODUCȚIE

Vineri, 1 februarie, THE FRESH îl are ca invitat pe DADDY G, membru fondator și vocea prolifică din spatele binecunoscutei formații Massive Attack, artist supranumit "spiritus rector" al sound-ului specific din Bristol de peste două decenii. Un DJ set de excepție într-o noapte cu siguranță fabuloasă la Atelierul de Producție. 

Seara va fi completată minunat de The Gemini Bros și Ufe.

Intrarea va fi de 25 lei până in 00.00 și 40 lei după.DADDY G
(MASSIVE ATTACK DJ SET)

Grant Marshall, a.k.a. Daddy G, poate fi considerat cu lejeritate drept un “spiritus rector” a ceea ce a devenit cunoscut în mod istorica stăzi drept “Sound-ulBristolului”, acel wave relaxant care expiră dub, reggae, funk, disco și hip-hop prin toți porii, avându-i drept protagoniști pe Massive Attack, Smith & Mighty, Tricky și Portishead. Un sound care și-a lăsat negreșit amprenta globală peste vibe-ul ultimelor decade, și pentru care Daddy G este “deschizătorul de drumuri“, mai ales datorită faptului că reprezintă unul din membrii fondatori ai Wild Bunch Sound System, grup din care s-a format ulterior Massive Attack. Pe lângă Mushroom și 3-D, Daddy G era atât unul din membrii centrali ai grupului, cât  și una din vocile principale.

Mult înainte să facă parte din vreun grup, Daddy G și-a facut un renume demn de invidiatca DJ. La zece ani deja înregistrase numeroase mixtape-uri, inspirat de prietenul DJ al surorii sale mai mare. În 1980 era deja unul dintre cei mai tineri DJ din Bristol, cu rapiditate confirmându-si numele ca sinonim pentru un stil muzical eclectic. La party-urile la care G punea muzică, se asculta fără dubiu ce era mai nou în disco, funk punk proaspăt din New York, primele importuri rap, dar și soul sau reggae. Când Wild Bunch Sound System se fonda, Daddy G era deja o celebritate locală. DJ set-urile sale erau absolut legendare, și nu numai datorită selecției și technicii de a mixa, ci și pentru versatilitatea sa ireproșabilă din spatele microfonului.

Vorba aceea, sunt DJ care îsi fac un nume din a selecta piese obscure de la label-uri total necunoscute, dar sunt și DJ care pur și simplu adoră să pună și expună muzica lor preferată – evident, Daddy G reprezintă prin excelență ultima categorie.


LINEUP:

DADDY G (MASSIVE ATTACK DJ SET)
The Gemini Bros
UfeINTRARE:

25 lei - până in ora 00:00
40 lei - dupăora 00:00DETALII:

DATA:Vineri 1Februarie2013
ORA: 22:00
LOCATIE:Atelierul de Producție
ADRESA:SplaiulUnirii, nr. 160LINK EVENIMENT FACEBOOK:SPONSORI:
PARTENERI MEDIA:

Radio Guerilla, 1Music Channel, Tilllate.com, Sapte Seri, Feeder.ro, BestMusic.ro, Orasulm.eu, Urban.ro, Be Where, Beatfactor.ro, Nights.ro, Anyplace.ro, Sofresh.ro, HipMag.ro, Port.ro, iConcert.ro, Metropotam.ro, Neaparat.ro, HypeStreet.ro, TheBeat.ro, TheVandalList.com, djsets.ro, InOras.ro, SZE.ro, Vice, Beunderground.ro, Sekazone.ro,ShotSound


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu