6 dec. 2012

The Fresh w/Larse,No Regular PlayTHE FRESH

prezintaLARSE
NO REGULAR PLAY

08DECEMBRIE 2012
CLUB CONTROL – SALA BERLIN
The Fresh va invita cu placere pe 8 decembrie la Club Control / Sala Berlin pentru a-l vedea in exclusivitate in Romania pe Larse, autorul binecunoscutului hit international si imn al verii "All I Want", alaturi de simpaticii No Regular Play, muzicieni in adevartul sens al cuvantului si protejatiai familiei Wolf + Lamb. In line-up vormai fi prezenti Fouchat, OK Corral si Oktopus.


Intrarea va fi 20 lei pana la miezul noptii si 30 lei dupa.

 LARSE
(Noir Studio / We love this / Conya)


Unul dintre factorii relevanti in a considera ca intr-adevar s-ar fi produs recent o renastere a “house”-ului ar fi numarul impresionant de track-uri cu feature vocal, tocmai pentru ca acest element vocal invoca dimensiunea accesibilitatii muzicii, provocand o reactie mai puternica ( atat pozitiva sau negativa, in functie de filtrul personal si preferinte).

Unul din personajele scenei electronice care a reusit sa produca instant viitoare track-uri clasice urmand aceasta strategie a house-ului vocal este producatorul si DJ din Dortmund, Larse.

Cu prima aparitie in Fabric Mix-ulluiRichy Ahmed, “The More I Want” este hitul care a fermecat Universul prin sample-ul vocal adictiv, propagandu-l pe Larse in lumina reflectoarelor, ce nu a incetat de atunci sa straluceasca asupra lui.

Dupa un 2011 de-a dreptul tumultos, Larse nu mai are nevoie poate de nici o introducere, fiind membru de onoare al familiei Noir Music si unul din cele mai pronuntate nume ale scenei underground.

Mai mentionam pe langa aceasta hituri pe banda ca“So Long“ pe compilatia Noir Music - “Second Chances and New Romances Vol.3“, track ce isi merita pozitia de numarul 1 in Chartul Beatport Deep House si numarul 4 in orice alt chart relevant, remixul vocal dupa Candi Staton – “Hallelujah Anyway”, care il propulseaza din nou pe prima pozitie a Beatport Deep House dar si a Traxsource, si rezidenta acestuia in fiecare vineri seara pentru mai bine de 12 ani la show-ul “Klubbing” alaturi de Mike Litt, show apartinand celei mai mari statii de radio pentru tineri a Europei, 1LIVE, comparabila cu BBC 1.

Mai adaugam si invitatia pe care a primit-o din partea lui Hugo Boss pentru petrecerea sa de vara la Saatchi Gallery si nenumarate alte gig-uri relevante in cariera sa de DJ ca Fabric//London, Sankeys//Manchester, Sixx//Athens, Chicago Social Club//Amsterdam, Polar Lounge//NY, Hinterhof//Basel, Woodstrasse//Bruxelles si va invitam sa va convingeti singuri de placerile nebanuite ale house-ului vocal cu nimeni altul decat Larsepe 8 decembrie la Club Control.
NO REGULAR PLAY

(Wolf + Lamb, Double Standard - NY)


Greg Paulus si Nick De Bruyn, simpaticii de la No Regular Play, se stiu parca dintotdeauna, dar s-au cunoscut mai exact la frageda varsta de 8ani in St. Paul, Minnesota.

Inspirat si influentat de legendele hip-hop-ului si jazz-ului, din care amintim A Tribe Called Quest, J. Dilla, Miles Davis si Herbie Hancock, Greg da curs pasiunii pentru trompeta inca din adolescenta, activand in cluburi de jazz locale si studiind ulterior ritmul, muzica si cultura afro-cubana direct de la sursa - Havana, Cuba - o aventura exotica cu beneficii culturale alaturi de Nick.

Greg isi desavarseste ulterior studiile de jazz si muzica clasica la Manhattan School of Music, colaborand fructuos cu tobosarul lui James Brown si Lauryn Hill, inainte de marele turneu cu trupa indie Beirut.

2006 reprezinta un an decisiv de importanta majora pentru amandoi. Nick i se alatura lui Greg in Brooklyn si incep sa experimenteze impreuna valentele muzicii electronice, bulversati creativ de un party Wolf + Lamb la care participasera.

Doi ani mai tarziu acestia isi infrunta destinul, cunoscandu-i pe Zev si Gadi de la Wolf + Lamb, artisti eclectici cu care incep instant nu numai o prietenie stransa, ci si o colaborare de succes si durata, astfel infiintand “No Regular Play”.

Si nu pierd timpul, tinand cont ca in acelasi an lanseaza “Blonde Juan”, urmandu-i binecunoscutul EP (darsi hit) “Owe Me”, in varianta 12”, nenumarate remixuri si podcasturi relevante, in prezent si pe viitor pregatind release-ul viitorului album “Endangered Species”.


LINEUP:

LARSE
NO REGULAR PLAY
Fouchat
OK Corral
OktopusINTRARE:

20 lei - pana in ora 00:00
30 lei - dupaora 00:00DETALII:

DATA:Sambata8Decembrie2012

ORA: 22:00

LOCATIE:Club Control – Sala Berlin
ADRESA:Constantin Mille, nr. 4LINK EVENIMENT FACEBOOK:


SPONSORI:
PARTENERI MEDIA:
1Music Channel, VibeFM,Tilllate.com, Sapte Seri, Feeder.ro, BestMusic.ro, Orasulm.eu, Urban.ro, Beatfactor.ro, Nights.ro, Anyplace.ro, Hipmag.ro, Metropotam.ro, Shopping Report, ShoppingNews.ro, BeWhere, Port.ro, iConcert.ro,Sofresh.ro, Neaparat.ro, SZE.ro, HypeStreet.ro, DJSets.ro, InOras.ro,TheVandalList.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu