13 dec. 2012

Nights.ro AwardsVineri, 22 februarie 2013 va avea loc o noua editie a evenimentului Nights.ro Awards la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti, primii invitati speciali confirmati fiind Matthias Tanzmann si Butch.

Vineri, 22 februarie 2013 va avea loc o noua editie a evenimentului Nights.ro Awards laArenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti, primii invitati speciali confirmati fiind Matthias Tanzmann si Butch.

Asa cum v-ati obisnuit, fiecare an debuteaza cu o campanie de votare prin care vizitatorii (fie ei membri ai bazei de date Nights.ro sau doar vizitatori frecventi / ocazionali) ai site-ului nights.ro sunt determinati sa voteze la mai multe categorii, printre care "Cel mai bun DJ roman", "Evenimentul anului", "Cel mai bun club", "Cea mai mare ascensiune" s.a.m.d. Campania de votare dureaza aproximativ 45 de zile, iar la capatul ei o locatie de prestigiu din Bucuresti gazduieste un super-eveniment al carui star principal este "Cel mai bun DJ roman" conform voturilor exprimate. 
Pana in prezent, au gazduit Nights.ro Awards locatii de top din Capitala, cum ar fi World Trade Plaza, Kristal Glam Club, Bamboo si Space Club si s-au aflat in postura de a mixa cei mai buni artisti romani - Rhadoo, Raresh, Pagal, Adrian Eftimie si Optick. Invitatii speciali ai evenimentelor Nights.ro Awards au fost, pana in prezent: Davide Squillace, James Holden, Ame, Tiefschwarz, Doc Martin, Valentino Kanzyani, Samim, Hybrid sau Plump DJs.

Evenimentul Nights.ro Awards 2013 va avea loc vineri, 22 februarie 2013 intr-o locatie mult mai potrivita pentru asemenea manifestari:Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) si se bucura deja de participarea a doi artisti straini care au impresionat pe toata lumea in 2012, Matthias Tanzmann (Moon Harbour) - headliner la 11 years of Nights.ro (iunie 2012) si Sunwaves 11 (1 mai 2012), si Butch (Visionquest, Cocoon, Hot Creations) - headliner la Karnivale @ Arenele Romane din luna septembrie, 2012.

 Matthias Tanzmann este in prezent unul dintre cei mai solicitati artisti internationali, cu aparitii la cele mai importante festivaluri din lume:Amsterdam Dance Event, Time Warp, Miami WMC, la care se adauga rezidenta de mare succes la CircoLoco @ DC10 Ibiza si participarile in cadrul CircoLoco World Tour. Prestatiile sale din Romania din 2012, atat la Sunwaves, cu ocazia 1 mai, cat si la 11 years of Nights.ro au adunat mii de participanti, s-au dovedit extrem de energice, lumea dansand pana dimineata. De cealalta parte, Butch a bifat deja doua prezente in Romania, ambele de mare succes - prima la Hala de Muzica, in 2010, un eveniment organizat prin grija celor de la OK Corral, care au insistat pentru aducerea acestui artist in tara noastra, iar al doilea, in fata a peste 4000 de persoane, asta-vara la Karnivale @ Arenele Romane, o prestatie de mare angajament artistic din partea lui Butch, care ne-a placut maxim si care ne-a determinat sa il aducem sa mixeze in premiera in cadrul unui eveniment Nights.ro.

 Cu peste 100 de release-uri la activ, aparute la toate label-urile internationale de succes: Cocoon Recordings, Cecille, Hot Creations, 8bit, Rekids, Remote Area si mai nou la Visionquest Butch are deja si o serie impresionanta de aparitii in cele mai cool locatii si la cele mai tari evenimente de la nivel mondial, dintre care enumeram: Ushuaia Beach Hotel (unde a mixat la invitatia speciala a lui Luciano),Sankyes Ibiza (VIVa Warriors, la invitatia lui Steve Lawler), Sonne Mond Sterne, Loveland Festival 2012, Nature One 2012, Be @ Space Ibiza, in clubul Womb din Tokyo, Watergate din Berlin, Mephisto Barcelona, la Pollerwiesen 2012 din Germania, Infusion Lounge si laRooftop @ Icon din Los Angeles, plus foarte multe altele.


Vom reveni cu detalii la momentul oportun . Momentan va invitam sa salvati data de 22 februarie 2013 in calendarul vostru personal, deoarece o vom petrece impreuna, la Arenele Romane (cort incalzit) !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu