10 dec. 2012

BACK TO THE FUTURE@Palatul Ghika
31DECEMBRIE 2012
PALATUL GHIKA


BACK TO THE FUTURE este petrecerea prin care, in minunatele costume ale trecutului si fantezii vestimentare ale viitorului vom face trecerea catre 2013 la Palatul Ghika, bucurandu-ne de un an incheiat, salutand un an nou si rasufland usurati de primejdia de sfarsit de lume din 2012.

Pornim astfel "masinatimpului" cu destinatia 2013, avandu-i ca si piloti experimentati si recunoscutipe: Duff Disco, The MOOoD, Ok Corral, Heion, Toulouse, Vast Solo, Dun &Dvn, Amon alaturi de alti antrenanti copiloti.

O calatorie in timp(uri) cu „open-bar”, „open-bufet”, dresscodefestiv, eclectic si atemporal intr-un decor de noapte alba in bon ton cu viitorul, presarat de lumini stralucitoare, video proiectii si reflectoare si trei scene mai mult decat convingatoare. 


DUFF DISCO
(Duff Disco / Join The Dots / Composite / Polydor / Dikso / Kolour Ltd)

De cand cu edit-urile mai in trend ca negrul sau “Black is Back” si vorba aceea, “fiecare om cu Mac-ullui”, care este atat doritor cat si capabil sa “arunce” 8 masuri la inceputulunui track pretinzand ca ii apartine, se pare ca este intr-adevar nevoie de putin mai mult de atat pentru a fi remarcat.
Duff Disco s-a confirmatdeja in acestsens.
Prin sine insusi, cum altcumva ?
Smulgand admiratia legendarului lui Greg Wilson, regele edit-urilor, darsi a baietilor “de pezona” The Revenge si The 6th Borough Project, Jeremy Duffy (penumelesau de londonez) a reusit manevra perfecta – sa se strecoare pe o piata care pare cel putin “inundata” de artisti si sa isi lase amprenta mult-dorita.
Un impact real.
Deloc suprinzator tinand cont ca tanarul si-a inceput viata muzicala la 11 ani, facandu-si de cap cu calculatorul si ce instrumente prindea in mana, si ca sa nu maivorbim ca a semnat primul release la 18 ani.
Numai de bine deci, cel putinasta ne sugereazasi chart-urile vanzarilor de pe Juno in ceea ce il privestepe el si remixurile sale, de la hype-ulsuprem al remixului Dan Black – Symphonies, la diverse edit-uri la The Thin White Duke, The Red Hot Chilli Peppers, Mark Morrison, Steve Miller Band si Stretch.
De fapt, chiar el o spune, tot ce trebuie sa stiti este ca Duff Disco isi face treaba bine. Si vine cu vibe. 
LINEUP:
DUFF DISCO (UK)
The Moood (live – ultimul concert in formula actuala)
OK Corral
Heion
Toulouse
Vast Solo
Dun & DVN
Amon


BILETE:
320 LEI

Open bar / Open bufet
* group discount: la 7 bilete achizitionate, al 8lea este gratuit
** vom pune la dispozitie rezervari in limita locurilor disponibile (exemplu: canapea de 3 persoane la un grup de 6, 2 canapele pentru un grup mai mare de 10 persoaneetc). Pretul pentru rezervarea unei canapele este de 200 lei, pentru doua canapele 350 lei, iar pentru 3 canapele 500 lei.

Biletele se pot procura:
- Daniel Draghici - 0740.250.360 / dan@thefresh.ro
- Thomas Masaryk, nr. 24


DETALII:
DATA:Luni, 31Decembrie2012
ORA: 22:00

LOCATIE:PalatulGhika
ADRESA:DoamnaGhica, nr. 5


LINK EVENIMENT FACEBOOK:


SPONSORI:

PARTENERI MEDIA:
1 Music Channel, VibeFM, Tilllate.com, Sapte Seri, Feeder.ro, BestMusic.ro, Orasulm.eu, Urban.ro, Beatfactor.ro, Nights.ro, Anyplace.ro, Hipmag.ro, Metropotam.ro, BeWhere, Port.ro, iConcert.ro, Sofresh.ro, Neaparat.ro, SZE.ro, HypeStreet.ro, DJSets.ro, InOras.ro, TheVandalList.com, MusicAddict.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu