30 nov. 2012

NYE 2012-2013 @ Kristal Club
PARTY UNTIL THE END OF TIME!
Kristal Club NYE 2012 – 2013  
KARMON[diynamic]** MARKUS HOMM**MAHONY

They say the end of the world is near!
Is music going to save our souls?

Ce ne asteapta la sfarsitul acestui 2012 atat de controversat si agitat: sfarsitul lumii sau doar un nou inceput?
In absenta unor raspunsuri clare pana in acest moment, Kristal Club preia initiativa si va invita sa ‘PARTY UNTIL THE END OF TIME ‘ pe sound-ul fresh marca DIYNAMIC, alaturi de KARMON - cel mai cautat artist in acest moment din agentia lui Solomun ! Line-up-ul este completat de MARKUS HOMM de la HighGrade si  rezidentul MAHONY.


Va asteptam cu mare drag sa  sarbatorim anul ce-a trecut, cu ale sale moment dulci si amare, si sa  trimitem un gand bun catre un 2013 plin de necunoscut, alaturi de prieteni, cocktail-uri delicioase, zambete largi si cea  mai buna muzica a momentului.
Pentru ca am vrut sa dam startul acestui an nou cu o explozie de good vibe si un sound fresh, tanarul producator de la DIYNAMIC a fost alegerea perfecta. 2012 a fost un an extrem de plin pentru KARMON, ale carui productii au facut ravagii in top-urile de specialitate, culminand cu prezenta recenta a intregului sau EP ‘FEEL IT in  Beatport Deep House Top 100 .

Alaturi de Karmon, in pupitru va urca si  Markus Homm [Highgrade] – artist pe care l-ati putut asculta in Octombrie la Kristal Club, in cadrul  party-ului  legendar cu Solomun[DIYNAMIC}.
PARTY UNTIL THE END OF TIME in KRISTAL CLUB w/ KARMON, MARKUS HOMM & MAHONY .Kristal Club
Good music brings people together!Biletele in avans se pot achizitiona prin reteaua www.biletoo.ro
50  LEI  >  pana pe  10 DEC


Rezervari mese: pentru a afla mai multe informatii despre preturi si pachete mese,  va rugam sa ne contactati la numarul de telefon  +40722 795 184.
KRISTAL CLUB
Regina Elisabeta nr. 34
Rezervari:+40722 795 184

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu