6 nov. 2012

Kristal Club 9 YRS Anniversary
Kristal Club, implineste 9 ani de activitate, prilej de mare sarbatoare pe 24 noiembrie, alaturi de Lee Burridge invitat principal , Pagal, Kool si Mahony. Kristal este un club cu traditie in Bucuresti dovada fiind  cei 9 ani de istorie si numeroasele premii acumulate. Kristal Club si-a facut aparitia pe scena clubbing in 2003, cu ATB  ca invitat special in fostul cinematograf Floresca, locatie unde s-au desfasurat sute de petreceri memorabile.Dupa deschidere, popularitatea clubului a crescut imediat, Kristalul avand constant invitati de valoare, artisti precum : Richie Hawtin, John Digweed, Ricardo Villalobos ,Steve Lawler, Luciano, James Zabiela, Sasha, Deep Dish, Sneak, RPR, Tania Vulcano si lista poate continua la nesfarsit. Sa nu uitam si de contributia dj-ilor romani:  Pagal, Livio, Rosario Internullo, Kool , Optick.


In 2010 Clubul Kristal isi schimba locatia, ultima petrecere din Floreasca fiind una cu Richie Hawtin si Cezar, un eveniment Sunrise demn de un closing adevarat. In toamna aceluiasi an, clubul se muta de acesta data in Pipera, avand ca invitat in deschidere pe renumitul artist Paul Kalkbrenner. Un oppening reusit, clubul plin, multa lume fericita si cu chef de petrecut. Seria de petreceri au continuat cu invitati ca
Marc Houle, Magda, MANDY, Seth TroxlerRhadoo, Booka  Shade, Doc Martin, Zip, Audiofly, Valentino Kanzyani,Ricardo VillalobosRareshPortableLee Burridge, Cezar, Mahony si multi altii.Dupa sezonul 2010-2011, clubul isi schimba din nou locatia, de aceasta data in centrul Bucurestiului, tot intr-un fost cinematograf,  (se pare ca asta e reteta de succes a clubului) pe bulevardul Regina Elisabeta nr 34. Intr-un weekend de martie, are loc mult asteptatul reopening cu Masomenos vineri, si celebrul James Zabiela sambata. Un weekend de neuitat pentru fanii clubului,care prevestea revenirea in forta a Kristalului. Au urmat petreceri cu Raresh, Petre Inspirescu, Solomun, John Digweed, Rodriguez Jr, Guy J, Phill Weeks, Blond:ish , Noir.


Noul sezon abia inceput, a adus deja multe petreceri foarte bune la Kristal cu Dj ca HOSH, NTFO , Sneak, Solomun, Lee Curtiss, James Zabiela, Droog, Matt Tolfrey , Raresh, Andrew Grant si altii.
Ajungand in prezent, pe 24 noiembrie, sarbatorim 9 ani de Kristal impreuna cu Lee Burridge, Pagal, Kool, Mahony si voi, cei care faceti ca weekend de weekend clubul sa straluceasca. Pe 24 nu uita, vino sa urezi clubului tau preferat  La Multi Ani.

PS. This will be A LEGENDARY ANNIVERSARY !♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
LEE BURRIDGE
http://leeburridge.com/
https://www.facebook.com/djleeburridge

♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
PAGAL
http://www.djpagal.ro/
https://www.facebook.com/djpagal

♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
KOOL
https://www.facebook.com/pages/dj-kool_ro/136601966356334

♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
MAHONY
http://myspace.com/djmahonyro
http://myspace.com/mahonybog
https://www.facebook.com/mahonydj


✆ Rezervari: 072 279 5184

Kristal Glam Club
Bvd. Regina Elisabeta nr.34, Sector 1, 050017 Bucharest, RomaniaScurta istorie video:

MARCO CAROLA @ KRISTAL CLUB [ 17.10.2009 ] -  Floreasca


RICARDO VILLALOBOS @ KRISTAL CLUB [ 04.11.2009 ] - Floreasca


Luciano @ Kristal Glam Club  20.03.2010 - Floreasca


Ricardo Villalobos b2b Raresh @ Kristal glam Club18/12/2010 - Pipera

Solomun @ Kristal Glam Club 19 mai 2012 - Elisabeta


Dj Sneak @ Kristal Club - 26.10.2012 - Elisabeta
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu