9 nov. 2012

Evolution@Palatul Ghika
Conceptul "Evolution" va lua nastere in seara de sambata 24 noiembrie 2012 la Palatul Ghika prin organizatorii de la Soundboard.Conceptul "Evolution" are ca target o atmosfera pozitiva, creata intr-o locatie mai exclusivista precum cea aleasa in seara de 24 noiembrie la Palatul Ghika.
Daca muzica electronica romaneasca este atat de apreciata peste hotare, organizatorii de la Soundboard au ales pentru prima editie din seria Evolution, 5 artisti romani, care vor performa in propriul stil.

Pe Dj Optick il cunoastem cu totii este gazda emisiunii Next Level difuzata pe Vibe Fm, si pe care il observam prezent in line-up-uri tot mai interesante precum evenimentul de la Arenele Romane care ii prezinta ca invitati speciali pe Faithless, Sister Bliss si Pleasurekraft.

Impreuna cu Optick, Rosario Internullo este si el invitat special in cadrul evenimentului Evolution, unul dintre cei mai vechi Dj din Romania, care promite sa incante publicul cu o prestatie speciala in seara de 24 noiembrie la Palatul Ghika, dupa spusele organizatorilor.

Un alt artist cu un feedback pozitiv pe care il observam tot mai prezent in genul techno al muzicii electronice, este Alin Stoica pentru care organizatorii de la Soundboard au optat pentru a da o tenta mai "dark" atmosferei.

Pe Olivian Nour, un dj producator prezent cu release-uri la label-uri precum Frequenza Limited, Essenza Records, Tzinah Records si altele, il vom asculta dupa ce Voi Cu, cel care va avea onoarea deschiderii, ii va preda pupitrul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu