30 sept. 2012

◘ Kristal Club prezinta LEE CURTISS ◘

Dupa un party monstru la DC10 Ibiza, LEE CURTISS de la Visionquest mixeaza in Bucuresti, la Kristal Club  vineri, 5 octombrie

LEE CURTISS -  DJ-ul si producatorul din noul val de Detroit Techno, vine in Bucuresti la Kristal Club - pentru un party post-Ibiza, dupa ce va mixa pe 1 octombrie la Circoloco DC10 Ibiza alaturi de DJ Sneak, Tania Vulcano, Seth Troxler, Lee Burridge.

Lee Curtiss aka Lee Meyers este poate cel mai excentric producator din Detroit, cultivand sound-ul sau deep, sofisticat si extrem de sexy la label-uri célèbre precum Spectral, Get Physical, Supplement Facts,  Wolf & Lamb, Culprit.
Bad boy-ul crescut in Detroit si stabilit ulterior in Berlin, alaturi  de ceilalti 3 membrii ai celebrului crew VISIONQUEST- Seth Troxler, Ryan Crosson , Shaun Reeves -  se poate mandri cu aparitii regulate la evenimente precum Detroit Electronic Music Festival, Mutek Festival Canada, party-urile legendare Wolf+Lamb de la Marcy Hotel din Brooklyn, precum si seturi celebre in cluburi precum Fabric, Panorama Bar, DC10.

Ultimul sau EP de la Visionquest’ Lunatic Fringe’[2012] este un dance floor mix cu piese ca - ‘freaks’ ‘haters’, in timp ce faimoasa ‘body twitch’ primeste pe buna dreptate mentiunea ‘Parental Advisory’.  In 2011 mixeaza compilatia Watergate si semneaza releas-ul ‘Candy’ impreuna cu  Matt Tolfrey la Culprit.
Dupa cei 10 ani de muzica pe care ii are in spate, Lee Curtiss se simte la fel de confortabil  mixand beat-uri variate, de la Detroit techno la Chicago house,  intotdeuna cu acelasi fler si siguranta.


LINE-UP COMPLET:

LEE CURTISS [visionquest][crosstown rebels]
AWD HOUSE [Kosta & Piftek]
A.CRIHAN aka Aeromaschine
MAHONY
INTRARE >> 30 LEI ALL NIGHT

STUDENTI >>  50% reducere din pretul intrarii

KRISTAL CLUB
Regina Elisabeta nr. 34
[fostul cinema Festival]
Rezervari: +40722.79.51.84
facebook.com/clubkristal
clubkristal.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu