24 aug. 2012

Diynamic Night @Kristal Club

DOUBLE DAMAGE prezinta DIYNAMIC NIGHT la Kristal Club :: sambata, 08 septembrie 2012


Dupa o vara agitata la Ibiza, unde petrecerea Diynamic de la Sankeys a fost una dintre cele mai cautate de pe insula, DOUBLE DAMAGE dedica primul party de inceput de sezon label-ului DIYNAMIC, cu un showcase ce aduce in premiera in Bucuresti, sambata 08.09.2012 la Kristal Club, doua nume extrem de interesante din cadrul agentiei Diynamic : veteranul H.O.S.H si new comer-ii romani - NTFO.

Si pentru ca la fiecare eveniment ne place sa spunem o poveste, sub conceptul FALLING OUTDOUBLE DAMAGE va interveni asupra spatiului ‘de joaca’ cu un décor impresionant, asa cum v-am obisnuit deja la fiecare petrecere de-a noastra. Asadar, pregatiti-va pentru niste caderi spactaculoase si  reveniri in forta la Double Damage - Falling out!Un apropiat al lui Solomun inca de la inceputurile agentiei, numele lui H.O.S.H  aka Holger Behn  este strans legat de noul sound house reinventat in Hamburg de cel mai iubit si respectat label de house din acest moment  –  DIYNAMIC.
Fiind unul dintre cei mai deep artisti din trio-ul de la Diynamic [Solomun HOSH Stimming], H.O.S.H  imbina cu naturalete, dar si cu o rezerva ce te cucereste inca de la bun inceput, beat-uri  house, dub, minimal, instrumente clasice si africane.  Aceasta diversitate ce il caracterizeaza i-a adus colaborari cu  label-uri precum Get Physical, Supernature, Strictly Rhythm, Tsuba, Pokerflat si rezidente in cluburi célèbre - Watergate Berlin, Studio 80 Amsterdam, Warung si EGO din Hamburg.
Albumul sau de debut Connecting the Dots (Diynamic 2010) penduleaza intre house si techno, iar vocalurile hipnotice semnate de Mistress Barbara in ‘finally mine’ au amprenta clara a sound-ului house specific Hamburgului.
Cei doi romani de la NTFO, ce fac parte din aceasta vara din marea familie Diynamic, vin sa completeze povestea de la Double Damage Falling Out alaturi de Mahony, care va scoate si el un material la Crosstown Rebels in aceasta iarna, impreuna cu Bog.
SUMMER’S OVER … SO PREPARE TO FALL OUT AT THE NEXT DOUBLE DAMAGE!
line up complet||H.O.S.H. [ Diynamic ] ||NTFO [ Diynamic ] ||MAHONY [FUMAKILLA ]
intrare ||30 lei ALL NIGHT

KRISTAL CLUB BUCHAREST
Bld. Regina Elisabeta nr. 34
Info & rezervari: 0722 795 184

PROMO:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu