27 iul. 2012

Love Events 12 Years Anniversary
Anul acesta Love Events implineste frumoasa varsta de 12 ani, iar cu aceasta ocazie ni se pregateste un eveniment special.
Pana sa vorbim despre aniversare ne-am gandit ca ar fi interesant sa vorbim putin despre activitatea Love Events de la debut pana astazi.

Debutul a venit in anul 2000, in clubul Il Divino din Bucuresti, clubul de referinta al celor ani, continuand cu petreceri in Discordia,Kogal,Session,Gossip,Studio Martin,Kristal si nu numai. Cei de la Love Events sunt responsabili de celebrele after-uri din Gossip alaturi de cei de la Nights.ro unde se dansa pana dupa-amiaza (Gossip club de care nu trebuie sa mai mentionam nimic).

De-a lungul timpului au fost o multime de petreceri memorabile, cu Dj pe masura atat din strainatate cat si de la noi.Dintre Dj straini invitati putem enumera urmatoarele nume:Simon Baker,Joseph Capriati,Rino Cerrone,Uto Karem,Audiojack,Scsi9,Scarlett Etienne,Ricky Stone,David K,Slyde,Plump Djs,Burnsky,Chris Carier,W!ld si lista poate continua.Sa nu uitam si de Dj locali alaturi de care s-a dansat la greu la evenimentele Love Events: Pagal,Kool,Rosario Internullo,Livio,Negru,Rhadoo,Raresh,Praslea,Ali Nasser si altii.
In anul 2011 Love Events a organizat I Love Festival, in padurea Paulesti, un festival care s-a intins pe 3 zile, avand invitati zeci de Dj locati dar si internationali, printre invitati fiind Kevin Saunderson,Ellen Allien,Industrialyzer,Chris Simmonds si multi altii.


Revenind la evenimentul special de care vorbeam mai sus, cu ocazia celei de-a 12a aniversari, Love Events il readuce pe Joseph Capriati, un Dj special, cu o personalitate puternica si un stil bine definit.Ne asteptam la o petrecere memorabila, multe zambete,mult dans si voie buna.Evenimentul are loc pe 29 septembrie in binecunoscutul Kristal Club pana acum fiind confirmat si tanarul talent Alin Stoica, care probabil va fii responsabil de "incalzire".
Beunderground.ro  le ureaza La Multi Ani celor de la Love Events, si la cat mai multe petreceri memorabile, iar pe voi va invitam la  petrecere sa le cantam la multi ani si sa le multumim pentru tot ce au realizat in acest timp!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu