5 iun. 2012

DOUBLE DAMAGE pres. UNDERWATER EDITION w/RODRIGUEZ JR DJ SET





DOUBLE DAMAGE prezinta UNDERWATER cu RODRIGUEZ JR.[ SAMBATA, 9 iunie 2012] Cu exact o saptamana inainte de prezenta sa la pupitrul faimoaselor petreceri rooftop de la Sonar Festival din Barcelona, RODRIGUEZ JR [mobilee] este invitat la KRISTAL CLUB pe 9 iunie, in cadrul unei editii speciale DOUBLE DAMAGE - UNDERWATER.

     Succesul albumului sau de debut BITTERSWEET [Septembrie 2011] pe care l-ati si putut asculta LIVE iarna trecuta in cadrul unui eveniment marca Double Damage, i-a adus lui RODRIGUEZ JR. aka Olivier Mateu, gig-uri memorabile la cluburi si fetivaluri din Europa si America. Multe din productiile sale de pe acest LP - ‘music don’t lie’– feat Cari Golden, ‘bare’, ‘bittersweet’ ‘niagadina’, au devenit déjà célèbre la mai putin de 1 an de la lansarea albumului si se afla cu siguranta in playlist-urile multora dintre voi.

    Ca ultima aparitie INAINTE de seria de party-uri Mobilee de la Sonar, RODRIGUEZ JR revine in Bucuresti, de aceata data pentru un DJ SET epic la KRISTAL CLUB, practic un preview muzical pentru ceea ce sa va intampla cu doar o saptamana mai tarziu in Barcelona.
Echipa DOUBLE DAMAGE va invita sa va pregatiti de o scufundare la mare adancime intr-un décor underwater si in sound-ul unic “RODRIGUEZ-ian” ce ne va bantui mai mult ca sigur si in alte dimineti luminoase … cine stie pe unde … vara asta!
Alaturi de RODRIGUEZ JR in pupitrul de la KRISTAL CLUB talentul local va fi reprezentat de NEGRU si  MAHONY – 2 producatori cu release-uri la label-uri internationale, si tanarul VLAD FUGARU care are pana acum o relatie déjà complexa cu muzica!
 Event on facebook here: www.facebook.com/events/455800294449953/


Rodriguez Jr. – LIVE - mobilee Berlin, Beats & Boats 2011
Rodriguez Jr. "Bittersweet" Live Teaser - mobilee & friends at Hotel Diagonal 2011
Rodriguez Jr. - Bittersweet Remixes
Rodriguez Jr. feat. Cari Golden - Music Don´t Lie

Rodriguez Jr. – LIVE - mobilee Berlin, Beats & Boats 2011:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu